Η Τρίτη 8 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στις γυναίκες, για αυτό και τα καταστήματα Mizuno ετοίμασαν μια ξεχωριστή ημέρα για όλες εσάς. Ελάτε στις 11.00 π.μ. στο κατάστημα στη Λεωφόρο Κηφισίας 256 και ξεκινήστε την ημέρα σας με τις καλύτερες συμβουλές fitness και διατροφής από τη νούμερο ένα μαραθωνοδρόμο στην Ελλάδα, Μαρία Πολύζου. Παράλληλα, το εξειδικευμένο προσωπικό της Mizuno θα παρέχει σε όλες τις γυναίκες αναλύσεις πέλματος με το επαναστατικό μηχάνημα Precision Fit για να ανακαλύψετε το ιδανικό παπούτσι για εσάς!

Μόνο για την ημέρα εκείνη θα μπορείτε να αγοράσετε τα ολοκαίνουρια προϊόντα της εταιρίας σε ξεχωριστές τιμές και να αποκτήσετε την αποκλειστική κάρτα προνομίων Mizuno Members Card ώστε να μπορείτε να κάνετε πιο συχνά ένα δώρο στον εαυτό σας.

Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να γνωρίσετε πρώτες το νέο μοντέλο Mizuno Synchro MX το οποίο θα συγχρονιστεί τέλεια με το σώμα σας και θα γίνει ο καλύτερος σας φίλος στην προπόνηση και σε όλες τις δραστηριότητες σας. Ενημερωθείτε στα καταστήματα για την κλήρωση και κερδίστε το!

Η Mizuno είναι η πιο παλιά αθλητική εταιρεία στον κόσμο με βαθιά Ιαπωνική φιλοσοφία και κορυφαία προϊόντα. Από την πρώτη ημέρα της ίδρυσής της το 1906 πιστεύει ότι ο αθλητισμός μας μεταμορφώνει και μας κάνει καλύτερους ανθρώπους.

Αγαπήστε και φροντίστε το σώμα σας, γεμίστε θετική ενέργεια και απολαύστε τις ανοιξιάτικες μέρες με νέα διάθεση!