Αν θέλεις να είσαι fit και υγιής και να έχεις αυτή την αίσθηση ευεξίας μετά τη γυμναστική, ήρθε η ώρα να ξεκινήσεις την εβδομάδα σου, μιας και είναι Δευτέρα, με ένα πρόγραμμα που θα δυναμώσει και θα γυμνάσει το πίσω μέρος του σώματός σου, τους οπίσθιους μηριαίους σου και τους κοιλιακούς σου από τις fitVPaddiction.

1. Γέφυρα

Ξάπλωσε ανάσκελα κρατώντας λυγισμένα τα γόνατα, τοποθετώντας τα πέλματα σου πάνω στο κάγκελο. Σπρώξε το κεφάλι και τους ώμους κάτω. Σήκωσε ον κορμό, τα ισχία και τους μηρούς σου. Επανάλαβε 3 σετ ακόμη των 30″

IMG_3576
 2. Γέφυρα με αρση ποδιού
Ξάπλωσε ανάσκελα και ακούμπησε τα χέρια σου δεξιά και αριστερά του σώματός σου. Λύγισε τα γόνατά σου και βάλε τα πέλματά σου πάνω στο κάγκελο και καθώς σηκώνεις τη λεκάνη σου σήκωσε και το ένα σου πόδι. Κατέβα σιγά-σιγά στο έδαφος και επανέλαβε για 30 δεύτερα με το ένα πόδι. Έπειτα άλλαξε πόδι και κάνε άλλες 3 επαναλήψεις στο κάθε πόδι για 20-30″.
IMG_3566
 3. Άρσεις ποδιών
Μια άσκηση που στοχεύει περισσότερο στο κάτω μέρος των κοιλιακών μυών. Σήκωσε τα πόδια και τη λεκάνη ψηλά. Στη συνέχεια αφού βρεις ισορροπία κατέβασε εναλλάξ τα πόδια σου, πίσω από το κεφάλι σου. Κάνε 8-10 επαναλήψεις στο κάθε πόδι και 3 σετ.
IMG_3565

fitVPaddiction, Βίβιαν Δράκου και Πόλυ Χατζόγλου