Η Reebok και η Les Mills Greece γιορτάζουν την 100η έκδοση

 του BODYPUMP™, ταυτόχρονα σε όλον τον κόσμο

14 Ιανουαρίου | Ποδηλατοδρόμιο ΟΑΚΑ | 17:00 – 20:00

Η Les Mills Greece, παρουσιάζει με έναν πρωτότυπο και ξεχωριστό τρόπο, την επετειακή έκδοση του πιο δημοφιλούς προγράμματος της, του BODYPUMP™ 100. Το λανσάρισμα θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα, σε όλον τον κόσμο, όπου εκατομμύρια άνθρωποι θα προπονηθούν ταυτόχρονα στο πιο δυνατό και απαιτητικό workout του 2017!

Η Les Mills, η μεγαλύτερη εταιρία group fitness προγραμμάτων στον κόσμο και η Reebok, συνεργάζονται σε παγκόσμιο επίπεδο και έχουν ήδη σηματοδοτήσει τη νέα εποχή στο   fitness, ενθαρρύνοντας όλους να αξιοποιήσουν το πάθος, την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή τους μέσω της ομαδικής άσκησης.

Αυτό θα συμβεί και στις 14 Ιανουαρίου, όπου η Les Mills Greece, με αφορμή το παγκόσμιο λανσάρισμα, θα διοργανώσει μία μοναδική fitness γιορτή. Συγκεκριμένα, στο Ποδηλατοδρόμιο του ΟΑΚΑ, οι συμμετέχοντες από τις 17:00 έως τις 20:00, θα έχουν την ευκαιρία να γίνουν μέρος αυτού του μοναδικού event και να γιορτάσουν μαζί με τους κορυφαίους Έλληνες trainers, την 100η έκδοση του BODYPUMP™!

Το BODYPUMP™ αποτελεί το πιο γνωστό και αγαπητό ομαδικό πρόγραμμα αντιστάσεων, προσφέροντας δυνατές, αποτελεσματικές και ασφαλείς προπονήσεις για πάνω από 25 χρόνια.

H είσοδος είναι ελεύθερη για όλους, γυμναστές, μέλη γυμναστηρίων, fitness addicts και όποιον ενδιαφέρεται να ενταχθεί στο παγκόσμιο Tribe της Les Mills.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κάνουν την εγγραφή τους εδώ για να ζήσουν το πιο ανατρεπτικό workout της ζωής τους μαζί με χιλιάδες fans της Les Mills, σε όλο τον κόσμο.

H Reebok θέλοντας να γιορτάσει την επετειακή έκδοση του πιο αγαπητού προγράμματος της Les Mills, δημιούργησε και παρουσιάζει την καινούρια BODYPUMP™ συλλογή της: http://www.reebok.com/gr/bodypump_100

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Les Mills Greece στο: info@lesmillsgreece.gr & 2108072000.