Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε χορηγός στο KIDS street tennis, την αθλητική διοργάνωση τένις για παιδιά με την πρωταθλήτρια ΛΕΝΑ ΔΑΝΙΗΛΙΔΟΥ

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε για ακόμη μία φορά δίνει δυναμικό παρών σε μία ακόμη αθλητική διοργάνωση, την ξεχωριστή εκδήλωση «Street tennis» που γίνεται στο πλαίσιο της Πανελλήνιας εκστρατείας προσέγγισης των παιδιών στον αθλητισμό, με σύνθημα :

« Η Λένα μας, για το τένις και τα παιδιά μας »

Η εκδήλωση οργανώνεται από το Δήμο Θεσσαλονίκης, στην πλατεία Αριστοτέλους ,την Παρασκευή 16.09.2016, από τις 18.30μ.μ. μέχρι τις 20.30μ.μ.

Πρωταγωνίστρια της εκδήλωσης θα είναι η Πρέσβειρα της ιδέας του “Street tennis” Λένα  Δανιηλίδου και έχει σαν στόχο να μυήσει τα παιδιά στον αθλητισμό και να λειτουργήσει σαν το μέσο που θα τους προσφέρει μια καλύτερη ποιότητα ζωής. Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε, πάντα ενεργή και παρούσα σε κάθε βήμα της Λένας Δανηιλίδου, βρίσκεται για μία ακόμη φορά δίπλα στην πρωταθλήτρια, ως χορηγός και υποστηρικτής ξεχωριστών διοργανώσεων που προβάλλουν το αθλητικό ιδεώδες και την ευγενή άμιλλα.  

img_9678

Η πρώτη επαφή των παιδιών, σε παιγνιώδη μορφή, με το άθλημα του τένις “on the road”, θα γίνει με την πρωταθλήτρια, αλλά και με σημαντική θέση στην Παγκόσμια κατάταξη του τένις, Λένα Δανιηλίδου, δημιουργώντας τις καλύτερες συνθήκες για μία ξεχωριστή εμπειρία.

Η ΒΙΚΟΣ Α.Ε. πάντα ενεργή στα αθλητικά δρώμενα, στηρίζει την πρωτοβουλία αυτή ως χορηγός δροσίζοντας τους μικρούς συμμετέχοντες με Φυσικό Μεταλλικό Νερό «Βίκος», τονίζοντας τη ζωτική σημασία που έχει η σωστή ενυδάτωση και ευεξία του οργανισμού πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε αθλητική ενασχόληση.