Παραδέξου το: ανυπομονείς για μια παγωμένη μπύρα μετά την προπόνηση, ειδικά τώρα που το θερμόμετρο ανεβαίνει συνέχεια! Και, μάλλον, καλά κάνεις, σύμφωνα με Αυστραλούς ερευνητές του Griffith University.

Amstel Free_Σύμμαχος Ελλήνων Αθλητών_3

Μπορεί να ακούγεται περίεργο αλλά η μπύρα έχει ευεργετικές ιδιότητες για την υγεία καθώς περιέχει πολλά θρεπτικά συστατικά και μπορεί κάλλιστα να ενταχθεί σε ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής. Όταν την καταναλώνεις με μέτρο, κάνει καλό στην καρδιά και τα νεφρά, καθώς οι φυτικές ίνες που περιέχει μειώνουν τα επίπεδα κακής χοληστερίνης στο αίμα και συνεπώς μειώνει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιαγγειακών προβλημάτων ενώ παράλληλα οι αντιοξειδωτικές της ουσίες επίσης προστατεύουν την καρδιά. Παράλληλα, οι υδατάνθρακες που περιέχει σου χαρίζουν την ενέργεια που χρειάζεσαι μετά από ένα εξαντλητικό τρέξιμο ενώ η μπίρα που δεν περιέχει αλκοόλ σε ξεδιψάει κιόλας!

Η Amstel έχει δημιουργήσει μια νέα κατηγορία μπύρας, για σένα που χρειάζεσαι ενεργειακή αποκατάσταση μετά το τρέξιμο και αναζητάς μια δροσιστική, υγιεινή επιλογή, την Amstel Free.

Amstel Free_Σύμμαχος Ελλήνων Αθλητών_2

Η Amstel Free χαρίζει φυσική απόλαυση, καταρρίπτοντας τα όρια όπως οι πρωταθλητές μας τα ρεκόρ, αφού μπορείς να την καταναλώσεις οποιαδήποτε στιγμή! Μία καινοτόμα πρόταση μπύρας με 0,0% αλκοόλ και υπέροχη δροσιστική γεύση, αποτέλεσμα ενός μοναδικού συνδυασμού από βύνες κριθαριού και σιταριού. Με μόλις 25 θερμίδες ανά 100 ml, η Amstel Free είναι ο σύμμαχος και η επιλογή των αθλητών για την αποθεραπεία τους.