Το κορυφαίο brand προσφέρει στους καταναλωτές μια νέα κατηγορία ροφημάτων, τα βιταμινούχα DeLaVie και Fizzy από τη Swiss Laboratory.

Η HELL ENERGY, με αρωγό τη συνεχώς ανοδική πορεία του brand της και την επιτυχημένη παρουσία των ενεργειακών ποτών και των ready-to-drink παγωμένων καφέδων της σε περισσότερες από 50 χώρες, συνεχίζει την επέκτασή της, εντάσσοντας στο portfolio της τα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie και Fizzy από τη Swiss Laboratory. Τα προϊόντα της Swiss Laboratory είναι πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά, αλλά και σε περισσότερες από 10 χώρες.

Τα νέα βιταμινούχα προϊόντα της HELL, ξεχωρίζουν για το ελβετικό εκχύλισμα βοτάνων υψηλής ποιότητας που περιέχουν, την ξεχωριστή γεύση τους, ενώ παράλληλα η κατανάλωσή τους είναι πολύ πιο ευχάριστη από αυτή των βιταμινών που διατίθενται σε μορφή χαπιού. Τα Swiss Laboratory χωρίζονται σε δύο κατηγορίες, τα DeLaVie που δεν περιέχουν ανθρακικό και τα ανθρακούχα Fizzy, δίνοντας έτσι την επιλογή στον καταναλωτή να διαλέξει σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Επιπλέον, βασικό συστατικό των Swiss Laboratory, αποτελεί το εκχύλισμα βοτάνων υψηλής ποιότητας της ελβετικής φυσικής βιοτεχνίας DIXA, η οποία μετρά 104 χρόνια ιστορίας. Το εκχύλισμα παρασκευάζεται με απόλυτη προσοχή και έχει ως βάση τα βότανα χρένου, περγαμόντου και μέντας που προέρχονται από τις ελβετικές Άλπεις. Τα ροφήματα δεν περιέχουν συντηρητικά, είναι πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα και μπορούν να αποτελέσουν μια ευχάριστη εναλλακτική λύση για την καθημερινή πρόσληψη βιταμινών.  

Ο SchmidtZoltan Rusko, επικεφαλής της SWISS, δήλωσε σχετικά: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για την παρουσίαση της Swiss Laboratory ως το νέο brand της HELL ENERGY, αφού διευρύνονται οι αγαπημένες επιλογές των καταναλωτών με προϊόντα υψηλής ποιότητας. Τα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie και Fizzy, συμπληρώνουν αποτελεσματικά την γκάμα των προϊόντων της HELL ENERGY και οι καταναλωτές έχουν την ευκαιρία να λάβουν τις απαραίτητες βιταμίνες με πολύ πιο ευχάριστο και εύκολο τρόπο απ’ ότι προσφέρουν τα παραδοσιακά συμπληρώματα διατροφής. Αυτή τη στιγμή τα βιταμινούχα ροφήματα της Swiss Laboratory έχουν παρουσία σε περισσότερες από 10 χώρες και στοχεύουμε σε ακόμη μεγαλύτερη επέκταση της παρουσίας μας στο μέλλον.»  

Τα νέα μη ανθρακούχα βιταμινούχα ροφήματα DeLaVie από την HELL ENERGY διατίθενται σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις, καλύπτοντας το καθένα διαφορετικές ανάγκες για τον καταναλωτή.

Πιο συγκεκριμένα, τα DeLaVie 1000C+D και DeLaVie 1000C+D Zero έχουν γεύση ανάμεικτων φρούτων και περιέχουν 1000 mg βιταμίνης C και 5 mg βιταμίνης D, οι οποίες συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του οργανισμού. Περιέχουν επίσης βιταμίνες C, D, Α, Ε, Β12 και Β6, νιασίνη, φολικό οξύ, βιοτίνη και παντοθενικό οξύ.

Με το DeLaVie 1000C+D Zero απολαμβάνεις ένα νόστιμο βιταμινούχο ρόφημα αλλά ταυτόχρονα έχεις και τον έλεγχο της ημερήσιας πρόσληψης ζάχαρης.

Το μη ανθρακούχο βιταμινούχο ρόφημα όμως που κάνει την διαφορά είναι το DeLaVie Calcium & Magnesium Kids, το οποίο είναι φτιαγμένο για να συμπληρώνει τις ανάγκες της έντονης καθημερινότητας ενός παιδιού με τον πιο απολαυστικό τρόπο. Έχει γεύση ανάμεικτων φρούτων και είναι πλούσιο σε ασβέστιο, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση φυσιολογικών οστών και δοντιών, αλλά και μαγνήσιο, το οποίο συμβάλλει στη διατήρηση μιας φυσιολογικής ψυχολογικής λειτουργίας. Περιέχει επίσης βιταμίνες Α, C, Ε, Β12 και Β6, νιασίνη και παντοθενικό οξύ.

Όσον αφορά τα ανθρακούχα βιταμινούχα ροφήματα Fizzy διατίθενται σε τρεις διαφορετικές γεύσεις, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να επιλέξουν το αγαπημένο τους. Φυσικά, όλα τους περιέχουν σημαντικές βιταμίνες που βοηθούν την ομαλή λειτουργία του οργανισμού.

Πιο αναλυτικά, το Fizzy Vitamins έχει γεύση Μάνγκο – Πορτοκάλι και περιέχει το 100% της απαραίτητης ημερήσιας πρόσληψης βιταμινών για ενήλικες αποτελώντας πηγή βιταμινών όπως είναι οι C, D, Β6, Β12, η θειαμίνη και η νιασίνη.

Από την άλλη το Fizzy Magnesium + Zinc έχει γεύση από φραγκόσυκο και περιέχει δυο από τα βασικότερα μεταλλικά στοιχεία, που είναι το μαγνήσιο, το οποίο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών και ο ψευδάργυρος, ο οποίος συμβάλει σημαντικά στην προστασία των κυττάρων από το οξειδωτικό στρες. Το προϊόν αποτελεί πηγή βιταμινών C, D, Α, Ε, Β12, Β6, νιασίνης, φολικού οξέος, βιοτίνης και παντοθενικού οξέος.

Τέλος, το Fizzy Calcium, εκτός από το εντυπωσιακό φούξια χρώμα της συσκευασίας του και την εξωτική γεύση του από φρούτα του δάσους, περιέχει 400 mg ασβεστίου, το οποίο είναι απαραίτητο για τη διατήρηση της φυσιολογικής κατάστασης των οστών και συμβάλλει σημαντικά στη φυσιολογική λειτουργία των μυών. Περιέχει επίσης βιταμίνη D3 και Ε καθώς και βιοτίνη, όλα σε ποσότητες όσο το 50% της απαραίτητης ημερήσιας πρόσληψης ενηλίκων.

Όλα τα νέα βιταμινούχα ροφήματα της HELL θα τα βρείτε σε όλα τα σημεία πώλησης της HELL ENERGY στην ελληνική αγορά στις αλουμινένιες συσκευασίες που έχουν την ιδιότητα να ανακυκλώνονται πολλές φορές.