Νέα διοργάνωση για επαγγελματίες του κλάδου της φωτογραφίας και της υψηλής τεχνολογίας.

Στις 10 Μαρτίου θα ανοίξει τις πύλες της η νέα έκθεση IMAGE+TECH expo 2017. Πρόκειται για μια διοργάνωση επικεντρωμένη στους τομείς της οπτικής επικοινωνίας και των νέων τεχνολογιών.

Η έκθεση διοργανώνεται από την Be Best και τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΚΑΦ (Σύνδεσμος Ελλήνων Κατασκευαστών, Αντιπροσώπων και εμπόρων Φωτογραφικών ειδών και συστημάτων εικόνας), ενώ τη διοργάνωση στηρίζουν επισήμως το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο ΣΕΠΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος), ο ΣΕΚΕΕ (Σύνδεσμος Εταιριών Κινητών Εφαρμογών Ελλάδος) και το Επαγγελματικό Επιμελητήριο της Αθήνας.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές, η IMAGE+TECH ακολουθεί τα πρότυπα που θέτουν μεγάλες εκθέσεις τους εξωτερικού, όπως οι IFA, IBC, Photokina, MWC, CES και CEBIT.

Στη διοργάνωση θα συμμετέχουν περισσότεροι από 150 εκθέτες, οι οποίοι θα παρουσιάσουν όλες τις εξελίξεις σε νέα προϊόντα και υπηρεσίες του imaging και της τεχνολογίας, ενώ θα πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις όπως: Ενημερωτικά και εκπαιδευτικά σεμινάρια, παρουσιάσεις και case studies, workshops, εκθέσεις φωτογραφίας, 3D modeling, διαγωνισμούς φωτογραφίας, shows και happenings. Οι επισκέπτες της IMAGE+TECH expo, ερασιτέχνες και επαγγελματίες, θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε state of the art σεμινάρια από 14 διεθνώς καταξιωμένους επαγγελματίες της φωτογραφίας και του βίντεο.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 10 Μαρτίου έως την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017, στο Εκθεσιακό Κέντρο HELEXPO MAROUSSI (Λεωφόρος Κηφισίας 39), από τις 10.00 έως τις 21.00.


Πηγή:gr.pcmag.com