Με αφορμή την εμφάνισή της στο Super Bowl, θελήσαμε να ανακεφαλαιώσουμε μερικές από τις καλύτερες στιγμές της Lady Gaga. Χάρη σε μια σειρά από ανεβαστικά – uptempo singles και από άγρια φωνητικά, η Lady Gaga έχει αποτελέσει μία άμεση, αγαπημένη επιλογή για τους δρομείς που ψάχνουν μουσικό κίνητρο. Κι αυτό συμβαίνει από την ώρα που ανέβηκε στη σκηνή. Θα μαζέψουμε λοιπόν, μερικά από τα τραγούδια που έχουν ταρακουνήσει τις προπονήσεις σου για χρόνια- συμπεριλαμβανομένων μερικών που άκουσες κατά τη διάρκεια του μεγάλου παιχνιδιού.

Αυτή η playlist είναι φτιαγμένη γύρω από τα δημοφιλέστερα singles της από τα album της: “Poker Face”, “Bad Romance”, “Born this Way”, “Applause”, και “Perfect Illusion”. Μέσα στη λίστα θα βρεις μία συνεργασία με τον περίφημο Tony Bennett και άλλη μία από τα highlights της προηγούμενης χρονιάς (με τη Beyonce).

1. Lady Gaga – Yoü and I

2. Lady Gaga – Poker Face 

3. Lady Gaga & Beyoncé – Telephone 

4. Lady Gaga – Bad Romance 

5. Lady Gaga & Colby O’Donis – Just Dance 

6. Lady Gaga – Born This Way 

7. Lady Gaga – The Edge of Glory 

8. Lady Gaga – Applause 

9. Lady Gaga – Perfect Illusion 

10. Tony Bennett & Lady Gaga – The Lady Is a Tramp 

Για να ανακαλύψεις κι άλλη μουσική για προπόνηση, τσέκαρε τη free βάση δεδομένων στο Run Hundred. Οι επισκέπτες μπορούν να ψάξουν εκεί επιλογές τραγουδιών με βάση το είδος, το tempo, και την εποχή για να βρουν τη μουσική που ταιριάζει καλύτερα με την ιδιαίτερη προπονητική ρουτίνα τους.

Go Rock it out there, Runster!


Πηγή: womensrunning.competitor.com