Η LG συνοδοιπόρος μίας μοναδικής αθλητικής και πολιτιστικής γιορτής

 LG Αegean Ball Festival logo

Η LG Electronics Hellas (LG), ανακοίνωσε την Παρασκευή 24 Ιουνίου κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου ότι θα είναι ο ονομαστικός χορηγός του LG AegeanBall Festival. Πρόκειται για μία πρωτοβουλία που ξεκίνησε από τον διεθνή μπασκετμπολίστα Γιώργο Πρίντεζη η οποία σε συνεργασία με τον Δήμο της Σύρου – Ερμούπολης, του Ελληνικού Οργανισμού Τουρισμού και της LG Electronics Hellas θα γίνει πραγματικότητα.

Το LG AegeanBall Festival είναι το μεγαλύτερο τουρνουά 3Χ3 που έχει γίνει μέχρι σήμερα στην Ελλάδα με ρεκόρ συμμετοχών επαγγελματιών με Super Star Status και με 10 ανοιχτές κατηγορίες για όλο το κόσμο, που θα διεξαχθεί από τις 13 ως τις 17 Ιουλίου στην Σύρο. Στόχος της διοργάνωσης είναι να αποτελέσει μια αθλητική, πολιτιστική και κοινωνική γιορτή, που θα γίνει θεσμός τα επόμενα χρόνια τόσο στη Σύρο, όσο και ευρύτερα στις Κυκλάδες με απώτερο σκοπό στο μέλλον να αποκτήσει και διεθνή χαρακτήρα.

LG Aegean Ball Festival_photo 1

Η κα Τζώρτζια Σταυροπούλου, Corporate & Business Units Marketing Manager, LG Electronics  Hellas, δήλωσε κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι και περήφανοι που βρισκόμαστε εδώ και στηρίζουμε δυναμικά το 1ο LG AegeanBall Festival. Η κοινή προσπάθεια που γίνεται από τον Γιώργο Πρίντεζη και τον Δήμαρχο Σύρου, για τη δημιουργία αυτής της διοργάνωσης με σπουδαίο σκοπό, ταιριάζει απόλυτα με τις αξίες που προάγει και η δική μας εταιρεία. Πιστοί στη φιλοσοφία μας συμμετέχουμε σε διοργανώσεις που προάγουν τα σωστά ερεθίσματα και την απαιτούμενη κουλτούρα στην κοινωνία και τον αθλητισμό. Είναι σημαντικό για εμάς στην LG να δίνουμε στον κόσμο την ευκαιρία να συμμετέχει και να περνάει καλά. Σκοπός μας στη συγκεκριμένη διοργάνωση είναι να προσφέρουμε μια ωραία εμπειρία με τις δράσεις μας, ενώ δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε αυτή την υπέροχη συνεργασία και στο μέλλον, δίνοντας ζωή στο δικό μας μότο: Life Is Good, η ζωή είναι ωραία όταν συμμετέχεις!».

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν ήδη να δηλώσουν συμμετοχή στις αντίστοιχες κατηγορίες στο παρακάτω Link στο http://www.aegeanball.gr/register, ενώ τα έσοδα από τις εγγραφές μετά από επιθυμία του ίδιου του αθλητή, αλλά και του Δήμου Σύρου θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς σε ιδρύματα που προσφέρουν κοινωνικό έργο και έχουν ανάγκη από την βοήθεια και την αμέριστη συμπαράστασή μας.