Δυο από τα πιο αναγνωρίσιμα fitness brands στον κόσμο θα συνεργαστούν με τη Nina για να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να μεταμορφωθούν μέσα από την ομαδική γυμναστική!

Η παγκοσμίου φήμης ηθοποιός και λάτρης του fitness Nina Dobrev ενώνει τις δυνάμεις της με τη Reebok και τους παγκόσμιους ηγέτες στο ομαδικό fitness, Les Mills. Σκοπός της είναι να συμβάλλει στην πραγματοποίηση του κοινού οράματος των δύο brands να εμπνεύσουν και να παρακινήσουν τους ανθρώπους να είναι fit για όλη τους τη ζωή.

Η Nina, η Reebok και οι Les Mills θα ενθαρρύνουν τις γυναίκες σε όλο τον κόσμο να ενισχύσουν το πάθος, την ενέργεια και την αυτοπεποίθησή τους μέσω του fitness. Αυτή η συνεργασία συνδυάζει αρμονικά το βασικό μήνυμα της Reebok για αυτοβελτίωση με την αφοσίωση των Les Mills στην αποστολή τους να δημιουργήσουν έναν πιο fit πλανήτη δουλεύοντας όλοι μαζί, σαν ένα.

Η Nina, ως πραγματική fan του fitness που γυμνάζεται τακτικά με φίλους της, πρεσβεύει ιδανικά την ευεργετική επίδραση που έχει το ομαδικό training, που είναι και βασικός άξονας της συνεργασίας Reebok x Les Mills. Από την ίδρυσή τους, η Les Mills είναι πρωτοπόρος του ομαδικού fitness με μεγάλο εύρος επιτυχημένων δραστηριοτήτων, ενώ η ενθάρρυνση των ανθρώπων να γυμνάζονται μαζί είναι μέρος του DNA της Reebok και αποτελεί αντανάκλαση της “Be More Human” αποστολής της. Έτσι, η συμμαχία αυτή οδήγησε σε μία συνεργασία που έχει ως πραγματική κινητήρια δύναμη ανθρώπους που είναι αφοσιωμένοι να δώσουν σε όλους την ευκαιρία να απολαύσουν τη γυμναστική μαζί.

«Κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων δουλεύω πολλές ώρες, αλλά φροντίζω πάντα να έχω ως προτεραιότητα έναν υγιεινό τρόπο ζωής. Η γυμναστική με βοηθά να διατηρώ την ισορροπία μου, να χαλαρώνω και να αφήνω πίσω μου την ένταση της ημέρας» λέει η Nina Dobrev. «Θα συναντηθώ με τους φίλους μου και θα πάμε σε κάποιο ομαδικό πρόγραμμα γυμναστικής. Δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από αυτό που νιώθεις όταν γυμνάζεσαι με φίλους: ο ένας παρακινεί τον άλλο να πάει ένα βήμα πιο πέρα και υπάρχει μια πραγματική αίσθηση ενδυνάμωσης που σε κάνει να αισθάνεσαι μέρος μιας κοινότητας».

Με γκάμα που περιλαμβάνει ασκήσεις με βάρη για όλο το σώμα, μέχρι ασκήσεις cardio υψηλής ενέργειας, τα προγράμματα Les Mills συνδυάζουν τις πιο πρόσφατες τάσεις στην επιστήμη της άσκησης με τη δύναμη της μουσικής, για παρακινήσουν, να εμπνεύσουν και να προσφέρουν μοναδικές εμπειρίες στα group γυμναστικής τους.

Η Nina, έχοντας ένα τόσο απαιτητικό πρόγραμμα, είναι αφοσιωμένη στο LES MILLS GRIT, μια προπόνηση υψηλής έντασης που φέρνει αποτελέσματα σε πιο σύντομο χρονικό διάστημα και αποτελεί την ιδανική μέθοδο για ανθρώπους με πολυάσχολο lifestyle.

H Inga Stenta, Senior Director, Brand Management για τη Reebok Global, αναφέρει σχετικά με τη συνεργασία αυτή «Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Nina είναι μέλος του δικτύου Reebok x Les Mills, δουλεύοντας όλοι μαζί για να εμπνεύσουν τους ανθρώπους ώστε να ζουν μια ζωή γεμάτη ενέργεια. Η Nina υποστηρίζει απόλυτα την πολύπλευρη προσέγγιση της Reebok και των Les Mills για έναν υγιεινό τρόπο ζωής και είναι λαμπρό παράδειγμα της δύναμης της ομαδικής γυμναστικής».

Η Nina, η οποία φημίζεται τόσο για τις εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί όσο και για το καθημερινό της στυλ, θα είναι η πρωταγωνίστρια της Reebok x Les Mills συλλογής που συνδυάζει μοναδικά την πρωτοποριακή τεχνολογία με υλικά που διαθέτουν σύγχρονο design. Με αφορμή το fashion-forward στυλ της Nina, η Corinna Werkle, General Manager του τμήματοςTraining για τη Reebok, αναφέρει: «Το στυλ της Nina εξελίσσεται και κατακτά νέα όρια συνεχώς. Δεν φοβάται να ρισκάρει με ένα τολμηρό νέο λουκ ή να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό. Θα δουλέψει μαζί με τη Reebok και τους Les Mills για να παρακινήσει τις γυναίκες να εκφράσουν το προσωπικό τους στυλ με τη μοντέρνα και διαχρονική συλλογή μας που προσφέρει απόδοση χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ».

«Οι Les Mills και η Reebok είναι αφοσιωμένοι στο στόχο τους να βοηθούν τους ανθρώπους να ζουν μια ζωή γεμάτη ενέργεια και υγεία. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που έχουμε τη Nina στην πρώτη γραμμή, γιατί με το πάθος της και την απήχησή που έχει θα εμπνεύσει περισσότερους ανθρώπους να ξεκινήσουν να γυμνάζονται» είπε ο Phillip Mills, Chief Executive, για τη Les Mills International.

Η Nina θα συμμετάσχει στην καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας της συλλογής Reebok x Les Mills, Η συλλογή Reebok x Les Mills για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας που θα φοράει η Nina σε όλη τη διάρκεια της εκστρατείας είναι διαθέσιμη στο http://www.reebok.gr/nina_dobrev

Στο www.lesmillsgreece.gr, εκτός από το αγαπημένο μάθημα της Nina LES MILLS GRIT μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την ποικιλία των προγραμμάτων Les Mills σε γυμναστήρια σε όλη την Ελλάδα, καθώς και προγράμματα για το σπίτι.