Η Reebok, παγκόσμιος ηγέτης στο fitness, μας έδωσε παραπάνω πληροφορίες για τα νέα ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ της που είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας της με τους πρωτοποριακούς σχεδιαστές Cottweiler και θα είναι διαθέσιμα τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017.

Η συλλογή αποτελείται από λίγα και διαχρονικά κομμάτια που ενσωματώνουν το DNA και των δύο brands συνδυάζοντας μοναδικά την τεχνική και την πολιτιστική κληρονομιά της Reebok με το μοναδικό όραμα των Cottweiler.

To brand Cottweiler ιδρύθηκε από τους Ben Cottrell και Matthew Dainty και είναι διάσημο για τις δημιουργίες του που κινούνται στο όριο μεταξύ υψηλής ραπτικής και sportswear, κερδίζοντας την αποδοχή και τους επαίνους των κριτικών.

Για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 η συλλογή Cotweiller x REEBOK, συνδυάζει υφάσματα υψηλής τεχνολογίας προκειμένου να δημιουργήσει διαχρονικά και, ταυτόχρονα, μοντέρνα κομμάτια που συμβολίζουν την έναρξη της νέας εποχής sportswear στην οποία το design και η λειτουργικότητα έχουν την ίδια βαρύτητα.

Με έμπνευσή τους τις ολιστικές προσεγγίσεις για τη φροντίδα του αθλητή μετά την άθληση, τα ρούχα έχουν δημιουργηθεί με τεχνικές και υφάσματα που έχουν θεραπευτικά αποτελέσματα για το σώμα.

Η συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 2017 θα είναι διαθέσιμη το Σεπτέμβριο του 2017.

Follow Reebok
facebook | instagram


 Credits φωτογραφιών:

Φωτογράφος – CG Watkins

Art direction – Matthew Dainty & Ben Cottrell

Casting – Mischa Notcutt and Troy Fearn

Μαλλιά και μακιγιάζ – Vroni Eder

Credits τοποθεσίας – Bloco B, Portuguese Marble Quarry