– Οι adidas Runners Athens ετοιμάζονται να κατακτήσουν ακόμα μία διαδρομή δίνοντας δυναμικό παρών στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας –

– Μοναδικά treatments θα περιμένουν τους adidas Runners Athens στο μόνιμο στέκι τους στην πόλη, το adidas Runbase

Η Αθήνα είναι έτοιμη να υποδεχτεί χιλιάδες δρομείς από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο και η adidas για μία ακόμα φορά θα είναι δίπλα στη μεγάλη αυτή γιορτή του running, ως ένας από τους  επίσημους χορηγούς της διοργάνωσης.

Οι adidas Runners Athens δε θα μπορούσαν να λείπουν από ένα τόσο μεγάλο δρομικό γεγονός. Οπλισμένοι με το πάθος, το δυναμισμό και την αποφασιστικότητα που τους διακρίνει, τα μέλη της ομάδας είναι έτοιμα να γιορτάσουν τη συμμετοχή τους στον 6ο Ημιμαραθώνιο της Αθήνας, δίνοντας ραντεβού στην αφετηρία για να καλύψουν τόσο τη διαδρομή των 21χλμ. αλλά και των 5χλμ.

Πριν από τον αγώνα, οι adidas Runners Athens που κέρδισαν τη συμμετοχή τους μέσω ειδικής διαδικασίας, θα παραλάβουν το starter pack και το καθιερωμένο t-shirt της ομάδας από το adidas Runbase. Εκεί, οι coaches των adidas Runners Athens θα αναλάβουν να ‘φορτίσουν’ τους δρομείς με θετική ενέργεια και να μοιραστούν μαζί τους πολύτιμα tips της τελευταίας στιγμής. Αλλά και μετά την ολοκλήρωση των διαδρομών την Κυριακή, οι adidas Runners Athens θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα exclusive treatment όπως τους αξίζει. Στο adidas Runbase θα τους περιμένει ένα after-run brunch για να αναπληρώσουν την χαμένη ενέργεια καθώς και ένα χαλαρωτικό μασάζ για την αποθεραπεία τους.

Από τον περασμένο Ιούλιο που έκαναν την εμφάνισή τους οι adidas Runners Athens, τα μέλη της ομάδας ολοένα και πληθαίνουν και μαζί τους αυξάνεται και η διάθεση να βελτιώνονται συνεχώς. Η ομάδα των έμπειρων και καταξιωμένων coaches δουλεύει συστηματικά κάθε εβδομάδα πάνω σε ένα ολιστικό πλάνο με σκοπό οι συμμετέχοντες να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό σε κάθε ευκαιρία. Μία ολοκληρωμένη προσέγγιση που περιλαμβάνει ενδυνάμωση, διατροφή και φυσικά τρέξιμο καθιστά τους adidas Runners Athens την απόλυτη running κοινότητα που προσφέρει αμέτρητες εμπειρίες και εφόδια για την επίτευξη των στόχων κάθε δρομέα.

Αν θες και εσύ να γίνεις μέλος της πιο fun running παρέας της πόλης, κάνε την εγγραφή σου και δήλωσε συμμετοχή στις προπονήσεις στο www.adidas.gr/adidasrunners και επιπλέον κάνε join στο Facebook Group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα της ομάδας. Σταθερό σημείο συνάντησης είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα – χάρτης), φτιαγμένο ειδικά για runners. Διάλεξε προπόνηση και δέσε κορδόνια!

#WhyIRunAthens