Άφησε το αποτύπωμά σου κάθε φορά που τρέχεις

Η Reebok, η παγκόσμια δύναμη στο χώρο του αθλητισμού, ανακοινώνει το καινούργιο της μοντέλο στην κατηγορία του «running» με το νέο Reebok Print Smooth.

Το Print Smooth, είναι η τελευταία εξέλιξη στη σειρά της Reebok για σταθερό τρέξιμο. Το μοναδικό design της εξωτερικής σόλας, είναι εμπνευσμένο από την ψηφιακή τεχνολογία χαρτογράφησης των πιέσεων που δέχεται το πέλμα, σε συνδυασμό με μία σιλουέτα η οποία ταιριάζει απόλυτα στις lifestyle επιλογές του καθένα.

Το Print Smooth, απευθύνεται στον καθημερινό δρομέα που θέλει ένα παπούτσι αισθητικά όμορφο, που παράλληλα μπορεί να το φορέσει σε πολλές περιστάσεις. Είναι ιδανικό, τόσο για εκείνους που προτιμούν το χαλαρό τρέξιμο όσο και για εκείνους που το τρέξιμο είναι η βασική μορφή άθλησής τους. Το Print Smooth με την τεχνολογία του για απορρόφηση κραδασμών, διασφαλίζει σε όποιον το φοράει καθημερινά, ότι θα έχει την ευελιξία και τη σταθερότητα που χρειάζεται.

Τα βασικά χαρακτηριστικά του Print Smooth περιλαμβάνουν :

  1. Ακρίβεια στην απορρόφηση κραδασμών – Η τεχνολογία εντοπισμού κραδασμών μέσω της εξωτερικής σόλας και των δύο στρωμάτων αφρού, βοηθάει στην απορρόφηση των κραδασμών, όπου χρειάζεται.
  2. Ευελιξία – Οι ευέλικτες πτυχές του μαζί με τους ανεξάρτητους κόμβους που είναι τοποθετημένοι σε θέσεις κλειδιά, προσφέρουν έξτρα ευελιξία.
  3. Σταθερότητα – Η ελεγχόμενη περίμετρος του παπουτσιού με το σχηματισμένο πλέγμα γύρω από τους ανεξάρτητους κόμβους, εξασφαλίζει το σταθερό εντοπισμό κραδασμών, ανεξάρτητα από τη διαφορετικότητα του εδάφους.

Ο Scott Daley, General Manager of Running at Reebok, αναφέρει: «Οι άνθρωποι έχουν ανακαλύψει πολλούς τρόπους για να είναι δραστήριοι και σε καλή φυσική κατάσταση. Η καρδιά της άθλησης όμως είναι το τρέξιμο. Αυτό είναι εξάλλου και η κινητήριος δύναμη για κάθε μορφή άθλησης. Έτσι, είτε ήδη τρέχεις, είτε σκέφτεσαι να ξεκινήσεις το τρέξιμο, το Reebok Print Smooth είναι έτοιμο να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε μορφή γυμναστικής θέλεις να κάνεις».

«Το κύριο χαρακτηριστικό του Print Smooth βρίσκεται στην εξασφάλιση της άνεσης που παράλληλα δεν ρισκάρει τις επιδόσεις στο τρέξιμο ή την προσαρμοστικότητα σε διάφορες μορφές άσκησης. Θεωρούμε ότι έχουμε βρει αυτή την ισορροπία και ανυπομονούμε οι δρομείς σε όλο τον κόσμο να πάρουν το νέο παπούτσι στα χέρια και στα πόδια τους».

Το Reebok Print Smooth είναι διαθέσιμο στο Reebok.gr και σε επιλεγμένους συνεργάτες (http://fitness.reebok.gr/store-locator/) από 01/02/2017.