Η νέα συλλογή CLIMACHILL της adidas έρχεται και είναι φτιαγμένη για υψηλές επιδόσεις σε υψηλές θερμοκρασίες

– Η νέα CLIMACHILL είναι η καλύτερη cooling αθλητική σειρά της adidas, χάρη στις ακόμα πιο αναβαθμισμένες τεχνολογίες που ενσωματώνει –

– Στην καμπάνια της συλλογής πρωταγωνιστούν ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής και Ολυμπιονίκης στα 800μ, David Rudisha και μία από τις πλέον ανερχόμενες αθλήτριες στίβου, η Nadine Visser –

 Η adidas παρουσιάζει τη νέα, αναβαθμισμένη γενιά της σειράς CLIMACHILL που έχει σχεδιαστεί για να βοηθά τους αθλητές να εγκλιματίζονται γρήγορα σε συνθήκες υπερβολικής ζέστης και να παραμένουν δροσεροί και στεγνοί κατά τη διάρκεια της προπόνησής τους. Καθώς η θερμοκρασία ανεβαίνει, η άσκηση ιδιαίτερα σε εξωτερικούς χώρους, γίνεται όλο και πιο απαιτητική. Η νέα CLIMACHILL έχει φτιαχτεί για να βοηθά τον αθλητή να ανταπεξέρχεται σε συνθήκες υψηλής ζέστης καθώς παρέχει καλύτερη διαχείριση της υγρασίας που δημιουργείται κατά την άσκηση, μειώνοντας τον ιδρώτα, με τα ρούχα να παραμένουν ελαφριά, προσφέροντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση.

Ειδικά για τις γυναίκες αθλήτριες, η adidas δημιούργησε τη νέα τεχνολογία CLIMACHILL NYLON, που σχεδιάστηκε για να παρέχει επιπλέον άνεση στις γυναίκες που προπονούνται σε έντονους ρυθμούς, σε υψηλές θερμοκρασίες. Το ιδιαίτερα ελαστικό, αδιαφανές υλικό παρέχει ακόμα περισσότερη ελευθερία κινήσεων, ευελιξία, στήριξη και καλύτερη επαφή με το δέρμα. Το ύφασμα ενσωματώνει σφαιρίδια από αλουμίνιο και απωθεί αποτελεσματικά τον ιδρώτα, παρέχοντας μια άμεση αίσθηση δροσιάς ενώ παράλληλα μειώνει τις οσμές και βελτιώνει την αντοχή της αθλήτριας.

Για την Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017, η adidas αναβαθμίζει κι άλλο τη σειρά CLIMACHILL προσθέτοντας το υλικό DELTA YARNS στην ύφανση των ρούχων. Το υλικό αυτό δημιουργεί μικροσκοπικές διόδους που επιτρέπουν στον αέρα να διέρχεται από το ρούχο και έτσι διατηρεί τον αθλητή στεγνό, δίνοντας αίσθηση άνεσης ακόμα και σε συνθήκες καύσωνα. Η νέα σειρά ενσωματώνει μικρές σφαίρες από αλουμίνιο που προσφέρουν άμεση αίσθηση δροσιάς και νήματα με εκχυλίσματα τιτανίου που απομακρύνουν τον ιδρώτα από το σώμα ακόμα πιο αποτελεσματικά.

Στη νέα συλλογή CLIMACHILL Άνοιξη / Καλοκαίρι 2017 ξεχωρίζουν:

  • Το γυναικείο CLIMACHILL Tank, που έχει σχεδιαστεί για να ικανοποιεί τις ανάγκες της γυναίκας αθλήτριας, προσφέροντας άνεση και αίσθηση δροσιάς κατά τη διάρκεια προπόνησης, ακόμα και στις πιο υψηλές θερμοκρασίες και ενσωματώνει όλες τις νέες, καινοτόμες τεχνολογίες της σειράς, όπως το CLIMACHILL NYLON.
  • To ανδρικό CLIMACHILL Freelift Tee έρχεται και αυτό σε νέα, αναβαθμισμένη έκδοση με την τεχνολογία DELTA YARDS για την ομαλή ροή του αέρα. Επιπλέον, το νέο CLIMACHILL Freelift Tee επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και διατηρεί τα επίπεδα θερμοκρασίας του σώματος, εφαρμόζοντας τέλεια στο σώμα για απόλυτη ελευθερία κινήσεων.

Ο David Rudisha αναφέρει σχετικά: «Ως αθλητής, είναι πολύ σημαντικό για εμένα να προκαλώ διαρκώς το σώμα μου σε διαφορετικές συνθήκες ώστε να επιτυγχάνω τα αποτελέσματα που στοχεύω. Η προπόνηση σε εξωτερικούς χώρους μου δίνει αυτή τη δυνατότητα και η σειρά CLIMACHILL της adidas βοηθά το σώμα μου να προσαρμόζεται αποτελεσματικά στις υψηλές θερμοκρασίες έτσι ώστε να διατηρώ την απόδοση μου σε υψηλά επίπεδα».

 Βρες τη νέα συλλογή CLIMACHILL από 23 Μαρτίου στα adidas Stores, σε συνεργαζόμενα καταστήματα αθλητικών ειδών και στο www.adidas.gr/climazone.