Η τρέχουσα κοινότητα είναι πολύ ενεργή στο Instagram. Είναι ένα εξαιρετικό μέρος για να βρείτε τρέχουσες επιρροές και μπλόγκερ που μοιράζονται τις εμπειρίες τους, κίνητρα και άλλο περιεχόμενο που πιθανότατα θα βρείτε ως ενθαρρυντικό και χρήσιμο. Επειδή υπάρχει μια πληθόρα ινφλουένσερ, μπορεί να το βρείτε δύσκολο να διαλέξετε ποιον να ακολουθείσετε, όπως για παράδειγμα, είναι δύσκολο να βρείτε ένα μονο αγαπημένο παιχνίδι από το NetBet. Για αυτόν τον λόγο σας έχουμε ετοιμάσει μια λίστα με τους αγαπημένους μας δρομέες.

1. Dorothy Beale – @mileposts

Η Dorothy Beale είναι μια δρομέας και ακτιβήστρια σώματος (body positivity) που έχει τρέξει 46 μαραθώνες. Το να πούμε ότι έχει κάνει πολλά θα ήταν υποτιμητικό. Η επιτυχία της δεν σταματά μόνο με τις διακρίσεις της. Δημιούργησε επίσης την κίνηση I RUN THIS BODY® και ηγήθηκε της συνομιλίας για την άνεσή σας στο δέρμα σας. Η Dorothy είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους αναζητούν κάποιον που μοιράζεται ένα συνδυασμό περιεχομένου που είναι τόσο φιλόδοξο όσο και προσωπικό. Το Instagram της αποτελείται από σχεδόν όλα όσα θα ήθελε ένας δρομέας: συμβουλές για το πώς να επιστρέψει στο τρέξιμο, παρακινητικά αποσπάσματα, ανέκδοτα για το προσωπικό της ταξίδι και φωτογραφίες από τα τρεξίματα της σε όλο τον κόσμο.

2. Usain Bolt – @usainbolt

Ο Usain Bolt πιθανότατα δεν χρειάζεται εισαγωγή, αλλά ο λογαριασμός του στο Instagram θα σας δώσει μια διαφορετική ματιά σε έναν από τους ταχύτερους δρομείς στον κόσμο. Ο Μπολτ κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ για την ταχύτερη παύλα των 100 μέτρων (ένα εκπληκτικό 9,58 δευτερόλεπτα) και είναι επίσης οκτώ φορές χρυσός μεταλλικός Ολυμπιακών. Το Instagram του Bolt συνδυάζει το σημερινό περιεχόμενο με κλιπ από την καριέρα του. Θα μάθετε για την οικογένειά του, τα αίτια που υποστηρίζει και τελικά θα εμπνευστείτε όταν τον βλέπετε να τιμάει τις ολυμπιακές του επιτυχίες. Εάν αυτό δεν σας παρακινεί να βγείτε και να τρέξετε, τίποτα δεν θα το κάνει.

3. Gary Robbins – @garyrobbins

Ο Γκάρι Ρόμπινς αποκαλείται «Λάτρεις της Υπαίθρου», αλλά σύντομα, εσείς, θα αποκαλείστε φαν του «Γκάρι Ρόμπινς». Μόλις δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιεύει στον λογαριασμό του, θα είστε γοητευμένοι. Ο Γκάρι περνά μέσα από βουνά και καταγράφει μερικές από τις πιο γραφικές φωτογραφίες από όμορφα τοπία στα οποία μπορείς να τρέξεις. Θα τον δείτε να τρέχει στο Macdonald Peak ή να κάνει 105 μίλια σε μια οροσειρά στο Chilliwack της Βρετανικής Κολομβίας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το περιεχόμενο που δημοσιεύει είναι απλώς συναρπαστικό – μια συνεχής υπενθύμιση για να σταματήσετε και να καταγράψετε την ομορφιά γύρω σας όταν τρέχετε.

4. Things Just Runner – @thingsjustrunner

Ίσως ψάχνετε μόνο για έμπνευση και όχι πολλά άλλα. Είτε το πιστεύετε είτε όχι, υπάρχει ένας λογαριασμός μόνο για αυτό. Το κανάλι @ThingsJustRunner είναι κατάλληλο για εσάς και θα σας δώσει την ώθηση που χρειάζεστε για να βγείτε και να ελέγξετε το τυπικό σας 5 χιλιόμετρα. Αυτός ο λογαριασμός εστιάζει σε παρακινητικά αποσπάσματα που επικαλύπτονται σε βασικά υπόβαθρα που δεν αποσπούν την προσοχή από το βασικό μήνυμα. Αυτό βοηθά να εστιάσετε απλά στα αποσπάσματα, ενώ ταυτόχρονα καθιστά το περιεχόμενο ελκυστικό και δελεαστικό για ανάγνωση. Μόλις δείτε το απόσπασμα, θα σταματήσετε να κάνετε κύλιση και θα θέλετε να μάθετε τι λέει το σημερινό μήνυμα.

5. Allie Kieffer – @kiefferallie

Η Allie Kieffer συνθέτει ό, τι ξέρει για το τρέξιμο και τα μοιράζεται στα κοινωνικά της κανάλια. Η Kieffer σχεδιάζει και προωθεί τα δικά της εξατομικευμένα προγράμματα κατάρτισης που υποστηρίζει και έχει χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Η Allie είναι εξαιρετικά αυθεντική και δεν συσκευάζει τις δημοσιεύσεις της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με κλισέ ή χνούδι. Αντ ‘αυτού, μοιράζεται τις ειλικρινείς της σκέψεις και αντιδράσεις στις προπονήσεις που κάνει. Για παράδειγμα, κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κοροναϊού, προσέφερε σχόλια για το πώς το τρέξιμο την βοηθά να αισθανθεί τον έλεγχο. «Φαίνεται ανόητο να είσαι τόσο επικεντρωμένος στο τρέξιμο κατά τη διάρκεια μιας τέτοιας περιόδου, αλλά αισθάνεται επίσης παρηγοριά, όπως ο μόνος ελεγχόμενος παράγοντας», είπε.

6. Running goals- @runninggoals

Το Running Goals είναι ένας εκπληκτικός λογαριασμός που πρέπει να ακολουθήσετε αν ψάχνετε μόνο για λίγη ώθηση για να σας βγάλει από την πόρτα. Όπως και άλλοι κινητήριοι λογαριασμοί, το Running Goals δημοσιεύει καθημερινά αποσπάσματα που προσελκύουν την ανάγνωση και είναι ενδιαφέρον πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά την εκτέλεση. Αυτό που ξεχωρίζει το Running Goals από άλλους λογαριασμούς που βασίζονται σε προσφορές είναι το γεγονός ότι δημοσιεύουν επίσης meme για το τρέξιμο. Αυτό διαλύει το περιεχόμενο, ώστε να μην υπερκορεθεί με εισαγωγικά. Ο θεατής θα απολαύσει έναν συνδυασμό του ποικίλου περιεχομένου και θα παρουσιάζεται πάντα με κάτι νέο.

7. Andrea Casella Kooiman – @runcoachkrun

Δεν έχουν όλοι προπονητές, αλλά εκεί είναι που παίζει η Andrea Casella Kooiman ή το “Coach K”. Ο λογαριασμός της είναι εν μέρει ενθουσιώδης και εν μέρει φιλόδοξος, οδηγώντας τους θεατές μαζί της στις γραφικές διαδρομές της στην κορυφή των κορυφών Cucamonga και Mount Langley. Η Andrea είναι η προπονήτρια που δεν γνώριζες ότι χρειάζεσαι. Ως σύζυγος, μητέρα, προπονητής και εξαιρετική δρομέας, η Αντρέα παρέχει εκπληκτικά πλάνα από τις διαδρομές της σε συνδυασμό με έναν προβληματισμό και μια κινητήρια καθοδήγηση για την επόμενη περιπέτειά σας.

8. Ντίνα Άσερ Σμιθ – @dinaashersmith

Η Ντίνα Άσερ Σμιθ είναι η γρηγορότερη βρετανική γυναίκα στην ιστορία. Πώς είναι αυτό για ένα βραβείο; Κρατά βρετανικά ρεκόρ στα 100 μέτρα, 200 μέτρα και 4 × 100 μέτρα. Επιπλέον, ήταν η ταχύτερη έφηβος ποτέ στα 60 μέτρα και στα 200 μέτρα. Ενώ οι περισσότεροι από τους λογαριασμούς που έχουμε εδώ επικεντρώνονται σε τρέξιμο ή εξαιρετικά τρέξιμο, ο λογαριασμός της Dina παρέχει μια ματιά στο παρασκήνιο για την εκπαίδευσή της.