ΟΑΚΑ, Κυριακή 10 Απριλίου, 10πμ

Εγγραφές και πληροφορίες στο www.runtogether.gr

Το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” έρχεται και φέτος, για 3η φορά, στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, την Κυριακή 10 Απριλίου.

Ανεξάρτητα από την φυσική σου κατάσταση, μπορείς να απολαύσεις το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα σου πρόσωπα, σ’ ένα μοναδικό running event, «φτιαγμένο» για την παρέα. Στο RUN TOGETHER στόχος δεν είναι ο χρόνος τερματισμού αλλά να τρέξουμε ΜΑΖΙ, σε ζευγάρια, και να παροτρύνουμε τον κολλητό μας, το ταίρι μας, τον γονιό μας ή το παιδί μας να περάσουμε όμορφα, τρέχοντας. Ως χρόνος τερματισμού του ζευγαριού υπολογίζεται ο χρόνος του συμμετέχοντα που τερματίζει 2ος.

Run together logo big_001

Φέτος το “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONYανανεώνεται και θα είναι ακόμα πιο ιδιαίτερο, καθώς θα δώσει την ευκαιρία στους συμμετέχοντες να απολαύσουν πολλές, νέες εκπλήξεις και δώρα, στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του τερματισμού και να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

Η εκκίνηση του 3ου “RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY” θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 10 Απριλίου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6χλμ. Τα ζευγάρια των συμμετεχόντων μπορούν  να αποτελούνται από 2 άνδρες ή γυναίκες (ίδιου φύλου ή μικτά) ή από 1 ενήλικα κι 1 παιδί.

Στο χώρο του τερματισμού θα έχεις την ευκαιρία να δοκιμάσεις τη νέα τεχνολογία “EVERUNτης SAUCONY. Επίσης θα έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις τις ΔΩΡΕΑΝ εξειδικευμένες υπηρεσίες, INTERSPORT Footscan, για να μάθεις την μορφολογία του πέλματός σου, και INTERSPORT Dynamic Analysis που αναλύει την κίνησή σου την ώρα που τρέχεις και καταγράφει τις επιβαρύνσεις που δέχεται το πέλμα σου.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

Με μόλις 10€ το κάθε ζευγάρι συνολικά στην απλή εγγραφή ή 20€ το ζευγάρι στην premium εγγραφή που περιλαμβάνει 2 τεχνικά μπλουζάκια, έχετε την ευκαιρία να ζήσετε ένα όμορφο δρομικό πρωινό!

#RUNTOGETHER

Stay tuned στο Facebook: www.facebook.com/RunTogetherGR

Χορηγοί Επικοινωνίας

Runster.gr| Runningnews.gr | Fitnesspulse.gr