Ο Πρωταθλητής στο άλμα επί κοντώ Εμμανουήλ Καραλής δημιουργεί μια σειρά premium streetwear φτιαγμένα στην Ελλάδα με έμφαση στην ποιότητα και την άνεση.

Σε μια χρονιά που ο αθλητισμός δοκιμάστηκε, οι προπονήσεις έγιναν μετ΄ εμποδίων και τα πρωταθλήματα αναβλήθηκαν ή διεξήχθησαν χωρίς την πολύτιμη συμμετοχή του κοινού, ο 21χρονος πρωταθλητής Εμμανουήλ Καραλής βρήκε νέες διεξόδους για να εκτονώσει το πάντα ανήσυχο και δημιουργικό του πνεύμα.

«Στον ελεύθερό μου χρόνο, συχνά θα με βρει κανείς να κοιτάω σύγχρονα brands, να εμπνέομαι από την πόλη, τον αθλητισμό, τους νέους. Σκεφτόμουν εδώ και πολύ καιρό ότι θα ήθελα να έχω τη δική μου σειρά ρούχων. Ρούχα που θα ήταν ακριβώς όπως αυτά που θα επέλεγα εγώ να φοράω. Σε φυσικούς τόνους, προσεγμένη ποιότητα, άνετα και minimal. Κάπως έτσι, και με την ευκαιρία του επιπλέον χρόνου που δημιουργήθηκε στο πρόγραμμά μου λόγω της πανδημίας, εμπνεύστηκα και υλοποίησα τη σειρά FMF», λέει ο ενθουσιασμένος Manolo σε ρόλο νέου επιχειρηματία.

Με έμφυτη την αγάπη του για το στυλ και επηρεασμένος από τις σπουδές του στο management, αποφάσισε να δημιουργήσει τη δική του σειρά ρούχων “FMF”, με τίτλο εμπνευσμένο από το αγαπημένο του motto  “Fly Manolo Fly”.

«Τα FMF είναι κατά μία έννοια το χόμπυ μου, το οποίο το πάω ένα βήμα παρακάτω. Η ενασχόληση μου με τον πρωταθλητισμό παραμένει η προτεραιότητά μου, και η όρεξή μου για την επόμενη επιτυχία, για τον επόμενο αγώνα και τις προπονήσεις μου παραμένουν στο επίκεντρο.», συμπληρώνει ο αθλητής και ανυπομονεί για τις πρώτες εντυπώσεις σε αυτό το νέο του εγχείρημα.

Δείτε την κολεξιόν : flymanolofly.com

#FLYMANOLOFLY