Οι adidas Runners Athens ‘ζουν και αναπνέουν’ στο κέντρο της Αθήνας, απογειώνοντας τον παλμό της πόλης σε κάθε τους συνάντηση. Δημιουργούν τον δικό τους καμβά με urban running διαδρομές και απολαμβάνουν μοναδικές δρομικές εμπειρίες με ανανεωμένη οπτική.

Η φάση γίνεται ακόμη πιο urban για τους adidas Runners Athens καθώς, πλέον, στο URBAN RUN κάθε Τετάρτης τα μέλη του community θα «σαρώνουν» τους δρόμους στο κέντρο της πόλης, με συνεχόμενο τρέξιμο, και θα αφήνουν το στίγμα τους στις Αθηναϊκές γειτονιές. Στην Πλάκα, τα Αναφιώτικα, το Μοναστηράκι, το Θησείο και στις γύρω περιοχές, οι urban εικόνες και τα vibes εναλλάσσονται διαρκώς, απογειώνοντας το spirit των runners.

Παράλληλα, το NEWBIES RUN κάθε Τετάρτης και Παρασκευής είναι έτοιμο να ‘αγκαλιάσει’ όλους όσους θέλουν να κάνουν την αρχή στο τρέξιμο ή θέλουν να τη «δουν» πιο χαλαρά! Οι coaches των adidas Runners Athens θα είναι εκεί για να βοηθήσουν κάθε νέο μέλος να διασχίσει την διαχωριστική γραμμή από το γρήγορο περπάτημα στο χαλαρό τρέξιμο, να συζητήσουν τις ‘ανησυχίες’ τους και, κυρίως, να μεταδώσουν το fun mood τους!

Αυτήν την Παρασκευή 02/06 τα μέλη των adidas Runners Athens υποδέχονται το καλοκαίρι με τον καλύτερο τρόπο, αφού στο UNLIMITED RUN θα έχουν την ευκαιρία να ‘παίξουν’ με ρυθμούς και εντάσεις, σε μια προπόνηση που θα τα έχει όλα. Ιδανικό workout για δρομείς την ίδια μέρα, το CARDIO BOOST FOR RUNNERS με τον Strength Coach, Λευτέρη Καλλιτσουνάκη, να στοχεύει στην βελτίωση της καρδιαναπνευστικής ικανότητά τους. Η εβδομάδα κλείνει το Σάββατο 03/06 με το πρωινό RUN STRONGER, που αποτελεί την καλύτερη επιλογή των early-birds για τρέξιμο και ενδυνάμωση.

Η παρέα των adidas Runners Athens σε παρακινεί κάθε στιγμή να νιώσεις τον παλμό της πόλης, τρέχοντας! Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για τα run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη.

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens