Οι adidas Runners Athens δεν σταματούν να δουλεύουν συστηματικά με την ολοκληρωμένη προσέγγιση πάνω στο τρέξιμο με θεματικά runs, διαφορετικά strength & mobility workouts αλλά και medical και nutrition lectures. Η πρώτη μεγάλη πρόκληση για την ομάδα ήταν ο Ημιμαραθώνιος της Αθήνας, ένα από τα μεγαλύτερα running events του έτους αλλά και το Colour Day Run, όπου οι adidas Runners Athens το διασκέδασαν και απέδειξαν ότι αυτή η παρέα παίρνει τη διασκέδαση στα σοβαρά.

Αυτήν την εβδομάδα, «ξεμούδιασαν» σε χαλαρό ρυθμό με το «RUN. RUN. RUNτης Δευτέρας 24/04, συνδυάζουν δρομικές ασκήσεις με ενδυνάμωση στο «Power Up & Run» της Τετάρτης 26/04 και σπάνε την μονοτονία με διάφορες εναλλαγές στο «Breakthru Run» της Παρασκευής 28/04.

Την Τετάρτη 26/04 ο medical coach, Αναστάσιος Μαργαρίτης, επικεντρώνεται στην διάγνωση, πρόληψη και θεραπεία των καταγμάτων κόπωσης ενώ από το πρόγραμμα της εβδομάδας δεν λείπει το strength workout. Την Παρασκευή 28/4, το «Handstand Challenge» με τις fitVPaddiction γυρίζει τους δρομείς… ‘ανάποδα’, με στόχο την τεχνική, την ισορροπία αλλά και την ενδυνάμωση του πυρήνα. Η εβδομάδα κλείνει το Σάββατο 29/04 με το αγαπημένο πρωινό δρομικό ραντεβού «Run Fit».

Η παρέα των adidas Runners Athens θα σε παρακινήσει να βρεις την καλύτερη εκδοχή σου. Η παρε’ί’στικη διάθεση των προπονήσεων επιβεβαιώνει ότι οι προσωπικοί στόχοι επιτυγχάνονται πιο εύκολα μέσα από το ομαδικό κλίμα. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Δευτέρας, της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens