Εγγραφές και πληροφορίες στο www.runtogether.gr

Το φετινό RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY που θα πραγματοποιηθεί για 4η φορά την Κυριακή 28 Μαΐου στον εμβληματικό χώρο του ΟΑΚΑ, υποστηρίζει το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), ώστε να μπορέσει να εκπληρώσει τις βαθύτερες επιθυμίες παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες, ενισχύοντας τον αγώνα τους για ζωή με Χαρά, Δύναμη και Ελπίδα.

Το ξεχωριστό fun run, που εντυπωσίασε πέρυσι πάνω από 1.200 δρομείς, παραμένει πιστό στον κοινωνικό του χαρακτήρα και αποδεικνύει ότι, μέσα από το τρέξιμο και την διασκέδαση, αντλούμε την δύναμη που χρειάζεται για να εκπληρωθούν οι ευχές των παιδιών. Οι συμμετέχοντες του RUN TOGETHER μπορούν προαιρετικά να ενισχύσουν την δράση του MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), κάνοντας online δωρεά κατά την διαδικασία της online εγγραφής τους. Επιπρόσθετα, μπορούν να ενημερωθούν και να ενισχύσουν το έργο του Οργανισμού στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο του την ημέρα του event.

Το MakeAWish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) εκπληρώνει τις πιο βαθιές επιθυμίες παιδιών 3-18 ετών με πολύ σοβαρές ασθένειες, προσφέροντάς τους εμπειρίες που σκοπό έχουν να τα μεταμορφώσουν. Ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 1996 και μέχρι σήμερα έχει πραγματοποιήσει τις Ευχές σε περισσότερα από 1.680 σοβαρά άρρωστα παιδιά, χαρίζοντάς τους και πάλι πίστη πως τα όνειρα μπορούν να συμβούν, ακόμα και να γίνουν καλά! Μέσα από τη διαδικασία μιας Ευχής, δημιουργεί για το παιδί και την οικογένειά του αξέχαστες εμπειρίες, δυνατές αναμνήσεις και αναδεικνύει τη μοναδικότητά του με ένα σκοπό: να γεμίσει δύναμη, να πιστέψει στη ζωή και να την ξανακερδίσει! Στα γραφεία του Οργανισμού στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη απασχολούνται 11 εργαζόμενοι και μια μεγάλη ομάδα εθελοντών που εργάζονται ακούραστα προκειμένου να χαρίσουν σε κάποια παιδιά την ελπίδα και το χαμόγελο.

Ανεξάρτητα από το δρομικό σας επίπεδο ή την φυσική σας κατάσταση, μπορείτε να απολαύσετε το τρέξιμο μαζί με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, σ’ ένα run «φτιαγμένο» για την παρέα με φιλανθρωπικό σκοπό. Η εκκίνηση του 4ου RUN TOGETHER powered by INTERSPORT & SAUCONY θα δοθεί στον περιβάλλοντα χώρο του ΟΑΚΑ (από Λ. Κύμης), την Κυριακή 28 Μαΐου, στις 10 το πρωί, με 2 διαδρομές, των 3 και 6χλμ.

Για εγγραφές αλλά και περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το επίσημο website της διοργάνωσης: www.runtogether.gr

#RUNTOGETHER

Stay tuned στα social media για να μαθαίνετε όλα τα νέα!

Facebook/RunTogetherGR, Instagram/runtogethergr, YouTube/runtogethergreece και Google+/+RuntogetherGreece