Οι adidas Runners Athens συναντιούνται σταθερά κάθε εβδομάδα και αποδεικνύουν την αφοσίωση στους στόχους τους. Υπό την καθοδήγηση της εξειδικευμένης ομάδας προπονητών, συμμετέχουν σε δρομικές προπονήσεις, σε προγράμματα ενδυνάμωσης και mobility ειδικά προσαρμοσμένα για δρομείς αλλά και σε διαλέξεις διατροφής και υγείας.

Αυτήν την εβδομάδα, το δρομικό πρόγραμμα περιλαμβάνει ολοκαίνουριο περιεχόμενο που θα βελτιώσει τις δρομικές ικανότητες των μελών. Στο RUN LIKE A SNAKE της Τετάρτης 01.02 η ομάδα θα ξεδιπλώσει το ταλέντο της σαν… “φίδι”! Ο ρυθμός τρεξίματος θα είναι χαλαρός ενώ τα μικρά «ξεπετάγματα» ταχύτητας θα δώσουν κέφι σε όλους καθώς θα γίνουν ομαδικά. Το INTERVAL 4×4 RUN της Παρασκευής 03.02 περιλαμβάνει 4λεπτη ένταση σε 4 επαναλήψεις, όσο έντονα επιθυμεί να πιεστεί ο καθένας. Η ενδιάμεση (ενεργητική) ανάπαυλα θα αναζωογονήσει τους runners που θα τρέχουν με γρήγορο ρυθμό.

Τους adidas Runners Athens δεν τους ενώνει μόνο η αγάπη για το τρέξιμο. Αμέτρητες παρεΐστικες στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης «δένουν» την ομάδα και κρατούν τον ενθουσιασμό στα ύψη. Η fun διάθεση κορυφώνεται στο τέλος της εβδομάδας, στο bRUNch DAY. Αυτό το Σάββατο 04.02 οι runners δεν θα φάνε πρωινό μόνοι τους! Η παρέα των adidas Runners Athens ετοιμάζει πρωινό για εκείνους. Αφού απολαύσουν ένα pre-run γρήγορο snack, θα τρέξουν χαλαρά στο κέντρο της Αθήνας και θα επιστρέψουν στο Runbase για να ετοιμάσουν το post-run brunch τους. Παράλληλα, η Nutrition Coach, Χαρά Σκουλαρίκη, θα δώσει τα απαραίτητα tips για την σωστή διατροφή πριν και μετά την προπόνηση ή τον αγώνα. Το ραντεβού για bRUNch είναι στις 10 το πρωί!

Οι adidas Runners Athens σε περιμένουν να γίνεις κι εσύ μέλος και να μοιραστείς μαζί τους το δρομικό σου ταξίδι. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής ή το bRUNch, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

 

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens