Οι adidas Runners Athens συνεχίζουν να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την κατάκτηση των στόχων τους. Κάθε εβδομάδα καταγράφουν χιλιόμετρα και «χτίζουν» δύναμη μέσα από στοχευμένες προπονήσεις και υπό την καθοδήγηση της εξειδικευμένης ομάδας προπονητών.

Αυτήν την εβδομάδα αποδεικνύουν ότι δεν τα παρατάνε ποτέ. Στο NEVER DONE Run της Τετάρτης 25.01 και της Παρασκευής 27.01 στις 19:00, η κίνηση των runners είναι ασταμάτητη. Για πρώτη φορά συνδυάζουμε τρέξιμο και δρομικές ασκήσεις σε στυλ “run aerobics”: τρέξιμο με ρυθμό και ρυθμικά διαλείμματα, ασταμάτητη κίνηση και άσκηση για ολόκληρο το σώμα.

Ακόμη κι αν νιώθεις κουρασμένος ή οι καιρικές συνθήκες δεν είναι ευνοϊκές, μη φοβάσαι να βγεις από το comfort zone σου και να ξεπεράσεις τα όριά σου. Τη στιγμή που η ανάσα σου βαραίνει ή τα πόδια «λυγίζουν», οι adidas Runners Athens είναι εκεί για να σε εμψυχώσουν και να σου δώσουν τα κατάλληλα tips για να συνεχίσεις.

Το πρόγραμμα των adidas Runners Athens, πιστό στην ολιστική προσέγγιση απέναντι στο τρέξιμο, αυτήν την εβδομάδα περιλαμβάνει και το 1ο Medical Lecture της χρονιάς. Την Τετάρτη 25.01, στις 5.30 το απόγευμα, η διάλεξη του Medical Coach, Αναστάσιου Μαργαρίτη, έχει ως στόχο να βοηθήσει τους adidas Runners Athens να εντοπίσουν πιθανές δυσλειτουργίες στο σώμα τους που ενδέχεται στο μέλλον να αποτελέσουν αιτίες για την πρόκληση τραυματισμών. Η Παρασκευή περιλαμβάνει δύο sessions ενδυνάμωσης ειδικά για δρομείς. Στο NEVER DONE Resistance Training η προπόνηση περιλαμβάνει τα λεγόμενα «βάρη» των runners, τα λάστιχα αντίστασης, ενώ στο NEVER DONE Circuit Training θα κάνουμε διαλειμματική προπόνηση με ενδιάμεσους σταθμούς. Ποιος είπε όμως ότι η εβδομάδα τελειώνει την Παρασκευή; Ακόμη και το Σάββατο, μας ανήκει. Σε αυτό το πρωινό ραντεβού τρέχουμε στο κέντρο της Αθήνας και αποδεικνύουμε ότι: WE ARE NEVER DONE. WE NEVER QUIT.

Οι adidas Runners Athens σε περιμένουν να γίνεις κι εσύ μέλος και να μοιραστείς μαζί τους το δρομικό σου ταξίδι. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

 

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens

#NEVERDONE