Οι adidas Runners Athens, πιστοί στους προσωπικούς τους στόχους, δεν λείπουν από τα καθιερωμένα ραντεβού στο Runbase. Κάθε βδομάδα, βελτιώνουν τις δρομικές τους ικανότητες μέσα από θεματικά runs και υπό την καθοδήγηση των Running Coaches. Παράλληλα ενδυναμώνουν μέσα από strength sessions που σχεδιάζονται αποκλειστικά για runners από τους Strength Coaches. Από το πρόγραμμά τους δεν λείπουν φυσικά και οι απαραίτητες συμβουλές και διαλέξεις από τον Medical και την Nutrition Coach. Την προηγούμενη εβδομάδα, οι δρομείς «άκουσαν» την καρδιά τους σ’ ένα ξεχωριστό run ενώ απόλαυσαν και το πρωτότυπο αλλά ιδιαίτερα απαιτητικό, circuit running.

Αυτή τη βδομάδα, γίνονται ακόμα πιο εκρηκτικοί και ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα. Στο EXPLOSIVE RUN της Τετάρτης 01.03 οι runners θα δοκιμάσουν εκρηκτικές δρομικές μεθόδους που θα τους «ξυπνήσουν» για τα καλά. Την Παρασκευή 03.03 στο ATYPICAL RUN οι δρομείς αφήνουν για λίγο στην άκρη τον… συνηθισμένο τρόπο τρεξίματός τους και βιώνουν διαφορετικά στυλ τρεξίματος ώστε να βιώσουν την επίδραση της διαφορετικότητας σ’ ολόκληρο το σώμα, με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο! Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Αυτό που διαφοροποιεί τους adidas Runners Athens είναι η ολιστική τους προσέγγιση στην προπονητική διαδικασία. Κάθε session είναι μια διαφορετική εμπειρία. Κάθε χαμόγελο φανερώνει την ικανοποίηση ότι φτάνεις όλο και πιο κοντά στους προσωπικούς στόχους. Κάθε στιγμή στο Runbase είναι μια ευκαιρία για socializing με ανθρώπους που τους ενώνει η κοινή αγάπη για το τρέξιμο.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

 

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens