Το κοινό πάθος για το τρέξιμο είναι αυτό που ενώνει τους adidas Runners Athens. Η νέα σεζόν ξεκίνησε πολύ δυναμικά, με τους runners να “παίρνουν τον  έλεγχο της πόλης” στα πόδια τους, κάνοντας το τρέξιμο τον απόλυτο πρωταγωνιστή. Το κέντρο της Αθήνας είναι ο καμβάς τους, πάνω στον οποίο “τρέχουν”  με σιγουριά, αυτοπεποίθηση, αποφασιστικότητα, ζωντάνια και αυτοσυγκέντρωση. Το μεγαλύτερο running community της πόλης μπαίνει τον Σεπτέμβριο για τα καλά σε εβδομαδιαίο προπονητικό ρυθμό και δουλεύει για τους στόχους του, μέσα από θεματικά runs, strength & mobility sessions, nutrition & medical lectures.

Τον Σεπτέμβριο, οι δρομικές προπονήσεις κάθε Τετάρτη απογειώνουν το urban στοιχείο, με τους adidas Runners να ανακαλύπτουν ακόμα περισσότερες πτυχές της δημιουργικότητας και της ενέργειάς τους στους δρόμους της Αθήνας. Τα τρεξίματά τους στα αστικά σοκάκια αποπνέουν μια πηγαία ελευθερία, αφήνοντας ένα μοναδικό στίγμα σε κάθε running διαδρομή.

Οι θεματικές, δρομικές προπονήσεις κάθε Παρασκευή του Σεπτεμβρίου περιλαμβάνουν προπόνηση σε σκαλιά, acceleration και tempo run, ώστε να θέσουμε τις βάσεις της νέας σεζόν που οδηγούν στην συνολική μεγιστοποίηση της αντοχής, της δύναμης και της λειτουργικότητας των runners σε όλες τις συνθήκες.

Τα Strength Sessions κάθε Παρασκευή του Σεπτεμβρίου, περιλαμβάνουν ειδικά προγράμματα Steel Body, Cardio Boost και Mobility & Stretching, προσαρμοσμένα για δρομείς, από τους εξειδικευμένους Strength Coaches.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φυσικά περιλαμβάνει και τρία σταθερά προγράμματα. Το RUN STRONGER, κάθε Δευτέρα και Σάββατο, αποτελεί συνδυασμό χαλαρού τρεξίματος και ειδικής ενδυνάμωσης. Το NEWBIES RUN, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, προσκαλεί τους αρχάριους να ξεκινήσουν το τρέξιμο και να μυηθούν στα μυστικά του.  Το YOUTH RUN, κάθε Δευτέρα, “αγκαλιάζει” όλους τους φοιτητές και τους δίνει την ευκαιρία να τρέξουν χαλαρά και να «χτίσουν» κορμί μέσα από ένα ειδικό ασκησιολόγιο δύναμης.

Στο Nutrition Lecture του Σεπτεμβρίου, η Διατροφολόγος θα επικεντρωθεί στην επαναφορά της διατροφής μετά από το καλοκαιρινό break ενώ στο Medical Lecture, ο Φυσικοθεραπευτής θα εστιάσει στην πρόληψη των τραυματισμών ενόψει των μεγάλων running events.

Οι adidas Runners Athens εξελίσσονται μέσα από μία σειρά μοναδικών προνομίων. Το ιδιαίτερα πλούσιο προπονητικό πλάνο, η ομαδική συμμετοχή στα μεγαλύτερα running events της χώρας, τα ξεχωριστά happenings (Women week, bRUNch, Beauty Sessions, Night Party κ.ά.), οι παροχές στο adidas Runbase και το fun attitude, είναι τα στοιχεία εκείνα που συνθέτουν το απόλυτο experience, αποκλειστικά για τα μέλη του community.

Το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας, που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners.

Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις στο www.adidas.gr/adidasrunners και κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα του community!

#TakeChargeAthens

#adidasRunnersAthens