Τα Κρι Κρι Super Spoon, με high protein στραγγιστό γιαούρτι και super foods, γέμισαν ενέργεια και δύναμη τους συμμετέχοντες αθλητές.

Η Κρι Κρι, στο πλαίσιο της υποστήριξης αθλητικών πρωτοβουλιών, με επίκεντρο το τρέξιμο, συμμετείχε στη φετινή 5η αθλητική διοργάνωση του «Serifos Sunset Race», δηλώνοντας το δυναμικό ‘’παρών’’ με τα αγαπημένα Super Spoon γιαούρτια, με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και απολαυστικά super foods, που προσέφεραν ενέργεια και απόλαυση στους μικρούς και μεγάλους αθλητές.

To Super Spoon ήταν εκεί στη γραμμή του τερματισμού ως ένα μοναδικό έπαθλο ενέργειας και απόλαυσης στους δρομείς των αγώνων δρόμου 5, 10 και 20 χλμ, τους κολυμβητές των αγώνων 1.000 και 3.000μ, αλλά και τους μικρούς και μεγάλους φίλους που παρακολούθησαν τον θεσμό.Τα Κρι Κρι Super Spoon, με high protein στραγγιστό γιαούρτι και super foods αποτελούν ένα πλήρες και υγιεινό γεύμα για όσους γυμνάζονται, συμβάλλοντας στην ταχύτερη αποκατάσταση μετά την άσκηση. Ήταν το ιδανικό μετασκησιακό snack για όλους τους συμμετέχοντες μετά τον αγώνα, καθώς συνδυάζει τη δύναμη  που προσφέρει η πρωτεΐνη και την ενέργεια των super foods, μέσα από τρεις μοναδικές γευστικές προτάσεις: Μύρτιλο-Βατόμουρο-Φραγκοστάφυλο-Κράνμπερι, Ρόδι-Ράσμπερι-Goji Berry, Μπανάνα-Μάνγκο-Λιναρόσπορος-Δημητριακά.

Το καλοκαιρινό κλίμα της διοργάνωσης συμπλήρωσαν ιδανικά τα αγαπημένα παγωτά Κρι Κρι. Μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν τη μεγάλη ποικιλία παγωτών στα κίτρινα ψυγεία και δοκίμασαν το νέο Super Spoon παγωτό, με όλα τα οφέλη του γιαουρτιού σε ένα λαχταριστό παγωτό με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και super foods.

Η Κρι Κρι, η ελληνική εταιρεία που εδώ και 63 χρόνια δραστηριοποιείται στην παραγωγή και διάθεση παγωτού και γιαουρτιού, δημιουργεί προϊόντα άριστης διατροφικής αξίας από εκλεκτές πρώτες ύλες προωθώντας σε κάθε ευκαιρία έναν υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο ζωής.

Κρι Κρι

Η εταιρεία Κρι Κρι αποτελεί το επιστέγασμα μιας προσπάθειας που μετρά 63 χρόνια επιχειρηματικότητας. Από το 1954 έως σήμερα ένα μικρό εργαστήριο ζαχαροπλαστικής στις Σέρρες με γαλακτοκομικά προϊόντα και παγωτό,  έχει καταφέρει να γίνει μια κερδοφόρα εξαγωγική βιομηχανία που κατέχει τη δεύτερη θέση στην ελληνική αγορά γιαουρτιού και ένα σημαντικό και συνεχώς αυξανόμενο μερίδιο στην αγορά παγωτού. Η Κρι Κρι παραμένει πιστή στο όραμά  της από γενιά σε γενιά: να παράγει γιαούρτια, γάλα και παγωτά και  να προσφέρει σε όλο τον κόσμο απολαυστικές αυθεντικές γεύσεις που να χαίρουν την προτίμηση των καταναλωτών, φτιαγμένες με αγνές και ποιοτικές πρώτες ύλες, με το μεράκι αλλά και την τεχνογνωσία της 100% Ελληνικής γαλακτοβιομηχανίας.

 Περισσότερες πληροφορίες:

 krikri.gr, facebook.com/krikri.gr, instagram.com/krikri.gr