Οι adidas Runners Athens έχουν πια καθιερώσει τα ραντεβού τους και με επιμονή κυνηγούν τους στόχους που έχουν θέσει. Τον Ιανουάριο, ξεκίνησαν χαλαρά με easy runs, ανέβασαν ρυθμό με speed runs, έτρεξαν «φιδίσια», δοκίμασαν την 4Χ4 «πλευρά» τους και απόλαυσαν ένα υπέροχο bRUNch, υπό τις οδηγίες της Nutrition Coach.

Αυτή τη βδομάδα, τα μέλη προχωράνε παρακάτω. Έχοντας “χτίσει” βασική αντοχή και δύναμη και έχοντας τεστάρει μερικές “εκρήξεις” ταχύτητας, δεν περιορίζονται μόνο στο αργά-γρήγορα. Το FARTLEK RUN της Τετάρτης 08.02 θα είναι ένα ευχάριστο παιχνίδι ταχύτητας με συνεχείς και άτακτες εναλλαγές του ρυθμού! Η παιχνιδιάρικη διάθεση δε σταματάει όμως εδώ, καθώς το OUT & BACK RUN της Παρασκευής 10.02, όχι μόνο θα ανεβάσει την ένταση και την αίσθηση της “γρηγοράδας” του καθενός, αλλά θα απογειώσει και το ομαδικό feeling.

Οι adidas Runners Athens συνεχώς εξελίσσονται. Δεν είναι μόνο το τρέξιμο και η δρομική βελτίωση που παρατηρεί ο κάθε δρομέας πάνω του. Η παρέα αναπτύσσει μια ολιστική προσέγγιση μέσα από τα strength και mobility sessions αλλά και μέσα από τα πολύτιμα nutrition και medical χρήσιμα tips. Το πρόγραμμα αυτής της εβδομάδας περιλαμβάνει και το CARDIO CHALLENGE FOR RUNNERS, την Παρασκευή 10.02. Ο Strength Coach, Λευτέρης Καλλιτσουνάκης, σε περιμένει με ένα ταχυδυναμικό πρόγραμμα ενδυνάμωσης, ειδικά σχεδιασμένο για δρομείς.

Η παρέα των adidas Runners Athens θα σε παρακινήσει να βρεις την καλύτερη εκδοχή σου. Η παρε’ί’στικη διάθεση των προπονήσεων επιβεβαιώνει ότι οι προσωπικοί στόχοι επιτυγχάνονται πιο εύκολα μέσα από το ομαδικό κλίμα. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου για το run της Τετάρτης ή της Παρασκευής, μην ανησυχείς. Μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου.

Μην ξεχνάς ότι το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη!

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα! 

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens