Έχοντας κατακτήσει τους στόχους τους στην μεγαλύτερη δρομική γιορτή της χώρας, τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, οι adidas Runners Athens διατηρούν το celebration mood, «γιορτάζοντας» το τρέξιμο σε κάθε τους βήμα, σε κάθε προπόνηση. Τα αγαπημένα τους sessions συνεχίζουν σταθερά κάθε εβδομάδα με τους εξειδικευμένους coaches να τους καθοδηγούν με αποφασιστικότητα και φρεσκάδα, μέσα από θεματικά runs, strength & mobility sessions, nutrition & medical lectures.

Οι δρομικές προπονήσεις κάθε Τετάρτη απογειώνουν το urban στοιχείο, με τους runners να ανακαλύπτουν ακόμα περισσότερες πτυχές της δημιουργικότητας και της ενέργειάς τους στους δρόμους της Αθήνας.

Οι θεματικές, δρομικές προπονήσεις κάθε Παρασκευή του Δεκεμβρίου περιλαμβάνουν προπόνηση σε συνδυασμό με ασκήσεις ενδυνάμωσης, αυξομειώσεις ρυθμού, relays με ενδιάμεσους σταθμούς αλλά και intervals, που οδηγούν στην συνολική μεγιστοποίηση της αντοχής, της δύναμης και της λειτουργικότητας των runners σε όλες τις συνθήκες.

Τα Strength Sessions κάθε Παρασκευή του Δεκεμβρίου, περιλαμβάνουν ειδικά προγράμματα Elastic Mobility, Asymmetric Movements & Power και Handstand Challenge, πάντα προσαρμοσμένα για δρομείς, από τους εξειδικευμένους Strength Coaches.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα φυσικά περιλαμβάνει και 4 σταθερά προγράμματα:

  • Το RUN STRONGER, κάθε Δευτέρα και Σάββατο, είναι μια ολοκληρωμένη προπόνηση με ιδανικό συνδυασμό τρεξίματος και ενδυνάμωσης.
  • Το NEWBIES RUN, κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, προσκαλεί τους αρχάριους να ξεκινήσουν το τρέξιμο, χαλαρά και παρεΐστικα.
  • Το YOUTH RUN, κάθε Δευτέρα, “αγκαλιάζει” όλους τους φοιτητές και τους δίνει την ευκαιρία να τρέξουν χαλαρά και να «χτίσουν» κορμί μέσα από ένα ειδικό ασκησιολόγιο δύναμης.
  • Το FAST & FURIOUS RUN, κάθε Δευτέρα, που αποτελεί και την ολοκαίνουργια προσθήκη στο εβδομαδιαίο πρόγραμμα, είναι ιδανικό για τους γρήγορους δρομείς που αναζητούν μια… σπιντάτη εμπειρία στην πόλη.

Στο Nutrition Lecture του Δεκεμβρίου, η Nutrition Coach θα εστιάσει στην δύναμη και τον ρόλο της διατροφής στην καθημερινότητα των δρομέων ενώ στο Medical Lecture, ο Medical Coach θα αναλύσει την δύναμη της αναπνοής.

Οι adidas Runners Athens τρέχουν σε γιορτινό κλίμα και ετοιμάζονται για διαφορετικά happenings και εκπλήξεις ενόψει Χριστουγέννων. Το σταθερό σημείο συνάντησης των adidas Runners Athens είναι το adidas Runbase (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας, που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners.

Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις επόμενες προπονήσεις στο www.adidas.gr/adidasrunners και κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα του community!

#TakeChargeAthens

#adidasRunnersAthens