Ο Nutrition Coach είναι ένας αφοσιωμένος ειδικός στο ταξίδι της υγείας σας, παρέχοντας την απαραίτητη καθοδήγηση, υποστήριξη και υπευθυνότητα για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους συγκεκριμένους στόχους σας. Σας βοηθούν να δημιουργήσετε μικρές, βήμα προς βήμα συνήθειες που έχουν τεράστιο αντίκτυπο και διαρκούν πραγματικά μακροπρόθεσμα. Σε αντίθεση με την πιο πρόσφατη τάση διατροφής ή τη γρήγορη λύση, οι Nutrition Coaches σας βοηθούν να δημιουργήσετε ένα βιώσιμο μετασχηματισμό με τρόπο που ταιριάζει άψογα στη ζωή σας. Ο εντοπισμός εξατομικευμένων στρατηγικών για την ενσωμάτωση υγιεινών συνηθειών είναι μια βασική πτυχή της συνεργασίας με έναν διατροφολόγο, μαζί με τη συνεπή υποστήριξη και υπευθυνότητα θα σας βοηθήσουν να κάνετε πραγματικά αλλαγές.

Οι Nutrition Coaches ξεκινούν γνωρίζοντας πραγματικά εσάς, τις διατροφικές σας συνήθειες, τον συνολικό τρόπο ζωής, το ρόλο της άσκησης στη ζωή σας, το άγχος και το ποιοι είναι οι στόχοι σας. Η δουλειά τους είναι να γίνουν ειδικοί για εσάς! Με μια σχέση βαθιάς συνεννόησης και συνεχή υποστήριξη, οι Nutrition Coaches παρέχουν το χρόνο και την προσοχή που απαιτείται ενώ οι παραδοσιακοί επαγγελματίες υγείας συνήθως δεν μπορούν. Αυτό το επίπεδο φροντίδας είναι εξαιρετικά υποστηρικτικό, παρακινεί και μεταμορφώνει!

Υπάρχουν τόσες πολλές (πραγματικά, τόσες) διατροφικές πληροφορίες εκεί έξω και είναι τόσο δύσκολο να τις ψάξετε για να καταλάβετε ακριβώς τι θα λειτουργήσει καλύτερα για εσάς. Εκεί έρχεται ένας Nutrition Coach. Επειδή είναι ειδικοί για εσάς και τη διατροφή σας, λαμβάνουν υπόψη τις υπάρχουσες συνήθειες, προτιμήσεις, περιστάσεις, ανησυχίες για την υγεία και τους στόχους σας, για να παρέχουν συγκεκριμένες και στοχευμένες συμβουλές που είναι ΜΟΝΟ για εσάς. Ας υποθέσουμε ότι παλεύετε πραγματικά με την κούραση για πολλές εβδομάδες. Μπορείτε να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στο Google και να καταλήξετε σε μερικές γενικές ιδέες για να δοκιμάσετε, αλλά τι θα γινόταν αν είχατε έναν Nutrition Coach για να ρίξει μια ματιά στο τι ακριβώς τρώτε και πίνετε, πότε και πόσο γυμνάζεται το σώμα σας, πώς κοιμάστε και από πού μπορεί να προέρχονται το άγχος σας. Σκεφτείτε όλο τον χρόνο και την ενέργεια που εξοικονομήσατε προσπαθώντας να τα κάνετε όλα μόνοι σας!

Η αληθινή μυστική συνταγή ενός Nutrition Coach είναι η εστίασή τους στην αλλαγή συμπεριφοράς και στις αλλαγές νοοτροπίας. Γεφυρώνουν το χάσμα μεταξύ της επιθυμίας να τρώτε πιο υγιεινά και στην πραγματικότητα να τρώτε πιο υγιεινά. Η αλλαγή της ανθρώπινης συμπεριφοράς είναι δύσκολη! Η θέληση και το κίνητρο απλά δεν αρκούν – χρειάζεται αφοσιωμένη υποστήριξη και υπευθυνότητα. Οι Nutrition Coaches εργάζονται για την ενσωμάτωση μικρών συνηθειών, βήμα-βήμα και γεύμα-προς-γεύμα, που συνθέτουν μεγάλες αλλαγές και σας καθιστούν υπεύθυνους για αυτές τις συνήθειες σε κάθε βήμα. Η αξία του να φροντίζει κάποιος βαθιά και να είναι αφοσιωμένος στο ταξίδι της υγείας σας είναι απαράμιλλη – έχετε πάντα τον Nutrition Coach σας για να σας βοηθήσει να απαντήσετε σε ερωτήσεις, να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις και να σας κρατήσει υπεύθυνους για τους στόχους σας.

Η νοοτροπία είναι ένα τεράστιο μέρος του Nutrition Coaching και της αλλαγής της υγιεινής συμπεριφοράς. Οι Nutrition Coaches εργάζονται για να σας βοηθήσουν να μετατοπίσετε τη νοοτροπία σας μακριά από την αρνητική συζήτηση με τον εαυτό σας ή τις περιοριστικές πεποιθήσεις σχετικά με το τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να επιτύχετε. Πώς θέλετε να αισθάνεστε σε 1 μήνα; 3 μήνες? 6 μήνες? Πώς θέλετε να μοιάζει η ζωή σας; Η συνέπεια δημιουργεί αυτοπεποίθηση. Ένα Nutrition Coach σας βοηθά να εκμεταλλευτείτε αυτές τις προθέσεις και να κάνετε δραστικά βήματα μέσω μικρών συνεπών αλλαγών για να χτίσετε εμπιστοσύνη.

Η παρακολούθηση της προόδου, ο εορτασμός των επιτυχιών και η εκ νέου εστίαση ή η αναμόρφωση υγιεινών συνηθειών είναι ζωτικής σημασίας για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία. Ένας Nutrition Coach είναι εκεί για να σας δείξει πόσο μακριά έχετε φτάσει σε μεγάλο ή μικρό βαθμό- είτε έχετε ενσωματώσει φυλλώδη πράσινα λαχανικά καθημερινά την τελευταία εβδομάδα είτε έχετε θεραπεύσει πλήρως την πεπτική σας δυσφορία – ο προπονητής σας είναι ο μέντορας που χρειάζεστε. Καθώς προκύπτουν προκλήσεις ή εμπόδια, όπως συμβαίνει πάντα, ένας Nutrition Coach συνεργάζεται μαζί σας για να κάνει τροποποιήσεις ή βελτιστοποιήσεις που λειτουργούν πραγματικά για εσάς.


Πηγή: wellory.com