Οι πιο θετικές αναμνήσεις του 2015 φέρνουν τον ήλιο στο κέντρο της Αθήνας!

Λίγο πριν το τέλος της φετινής χρονιάς, το Lipton Ice Tea συγκεντρώνει τις πιο ευχάριστες αναμνήσεις του 2015 στον πρώτο, θε-tea-κο online προορισμό.

Μέσα από www.mylipton.gr/positeaveMemories/, οι επισκέπτες του microsite βοηθούν να ανατείλει ο ήλιος στο κέντρο της Αθήνας ανεβάζοντας φωτογραφίες, βίντεο ή ένα προσωπικό τους κείμενο με τις πιο θετικές τους αναμνήσεις από το 2015.  Χρησιμοποιώντας το hashtag #positeavememories για κάθε ανάμνηση που μοιράζεται, ο χρήστης παρακολουθεί βήμα-βήμα την ανατολή του ηλίου μέσα από ένα time-lapse video που αλλάζει όσο αυξάνονται οι αναμνήσεις των χρηστών.

Lipton Ice Tea - positeave memories (1)

Την πρώτη θετική ανάμνηση για τη χρονιά που φεύγει, μοιράστηκε η λαμπερή και όμορφη παρουσιάστρια και λάτρης του Lipton Ice Tea, Δούκισσα Νομικού, μέσα από ένα σύντομο βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook και στο Instagram.  Οι πιστοί φίλοι του αγαπημένου Lipton Ice Tea αλλά και όλοι όσοι απολαμβάνουν την φωτεινή πλευρά της ζωής, έχουν επίσης τη δυνατότητα να κερδίσουν πλούσια δώρα ανεβάζοντας τις δικές τους #positeavememories στα  social media (facebook, twitter και instagram).

Επισκεφθείτε το www.mylipton.gr/positeaveMemories/, μοιραστείτε την πιο θετική σας ανάμνηση από το 2015 και ελάτε να δημιουργήσουμε μαζί την πιο θε-tea-κή ανατολή στο κέντρο της πόλης!