Έμπρακτη υποστήριξη των αγώνων Run Greece Καστοριάς και Ιωαννίνων από τη Chiquita

Ενέργεια και τόνωση των αθλητών με μπανάνες Chiquita 

Η Chiquita, η αγαπημένη μπανάνα αθλητών και δρομέων, υποστηρίζει τους αγώνες Run Greece Καστοριάς και Ιωαννίνων, που διοργανώνονται από το ΣΕΓΑΣ σε συνεργασία με τις τοπικές περιφέρειες. Η φετινή διοργάνωση θα διεξαχθεί την Κυριακή 13/05 στην Καστοριά και την Κυριακή 20/05 στα Ιωάννινα και η Chiquita θα βρίσκεται εκεί, για να εμψυχώσει τους συμμετέχοντες, προσφέροντάς τους μία πολύτιμη ώθηση ενέργειας.

Η διοργάνωση, που φέτος αναμένεται να συγκεντρώσει περισσότερους από 3,500 συμμετέχοντες περιλαμβάνει παιδικό αγώνα, αγώνα 5χλμ και αγώνα 10χλμ. Σύμμαχος των αθλητών σε κάθε διαδρομή θα είναι οι μπανάνες Chiquita, χαρίζοντας ενέργεια και τόνωση.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι μπανάνες Chiquita αποτελούν το ιδανικό φρούτο για τους αθλητές, καθώς παρέχουν άμεση και διαρκή ενέργεια με τη μορφή των υδατανθράκων και αναπληρώνουν το γλυκογόνο των μυών και του ήπατος.

Η Chiquita είναι Επίσημος Χορηγός του ΣΕΓΑΣ και των αγώνων που διοργανώνονται από τον ΣΕΓΑΣ, Επίσημος Χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, του Ημιμαραθωνίου Αθήνας και των αγώνων Run Greece, καθώς και Επίσημος Χορηγός της Ελληνικής Ομάδας Στίβου.

Οι αγώνες δρόμου Run Greece διεξάγονται κάθε χρόνο σε 7 μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, με την υποστήριξη της Chiquita που προσφέρει χιλιάδες μπανάνες σε όλους τους συμμετέχοντες.


Σχετικά με τη Chiquita

Οι μπανάνες Chiquita έχουν παρουσία στην ελληνική αγορά από τη δεκαετία του ’70 και μέχρι σήμερα αποτελούν τις πιο ποιοτικές μπανάνες της αγοράς και την Νο1 προτίμηση των Ελλήνων καταναλωτών. Εκτός από τις γνωστές σε όλους μπανάνες η Chiquita παράγει και εμπορεύεται ανανάδες. Υπό την ευθύνη της Chiquita στην Ελλάδα βρίσκονται οι αγορές των Βαλκανίων και της Κύπρου. Σκοπός της Chiquita είναι να κερδίζει τις καρδιές και το μυαλό των καταναλωτών δημιουργώντας επώνυμα και πάνω απ’ όλα υγιεινά προϊόντα. Σύμμαχος της Chiquita είναι η αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα της ποιότητας που την διαφοροποιεί σε κάθε βήμα από την καλλιέργεια μέχρι τα προϊόντα της να φτάσουν στους καταναλωτές. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο site: https://www.chiquita.gr/