Η καθημερινότητά σου σίγουρα περιλαμβάνει πολύ «τρέξιμο».

Τρέχεις για να προλάβεις τις προθεσμίες στη δουλειά, τρέχεις για να στριμώξεις στις 24 ώρες της ημέρας τις χίλιες-δύο υποχρεώσεις σου, τρέχεις για να δεις τους φίλους σου και την οικογένειά σου.

Τρέχεις, τρέχεις, τρέχεις. Έχεις σκεφτεί όμως να κάνεις και το real τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς σου; Σωστά μαντεύεις, μιλάμε για το jogging ως μέρος της προπόνησής σου. Θα διαπιστώσεις ότι, ένα καλό run σου καθαρίζει το μυαλό, διώχνει την ένταση της ημέρας ενώ αναζωογονεί το σώμα σου. Και αν βιάζεσαι να πεις «Μα η Αθήνα δεν έχει κατάλληλα μέρη για τρέξιμο!» συνέχισε να διαβάζεις. Το σίγουρο είναι ότι θα εκπλαγείς ευχάριστα!

Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας: Το πάρκο δίπλα από το στάδιο είναι μια πολύ δυνατή επιλογή για τους κατοίκους του Πειραιά. Οι πιο γενναίοι μπορούν να ξεκινήσουν από το ΣΕΦ και να ακολουθήσουν διαδρομή δίπλα στη θάλασσα μέχρι τις παραλίες του Αλίμου.

Ακρόπολη: Εάν σε ενδιαφέρει ένα run με αέρα ιστορίας, οι διαδρομές γύρω από την Ακρόπολη, στην Διονυσίου Αεροπαγίτου και την Αποστόλου Παύλου είναι οι κατάλληλες για εσένα. Ένα από τα πιο όμορφα σημεία του κέντρου προσφέρεται, πέρα από βόλτες, και για την καθημερινή σου προπόνηση.

Λόφος Λυκαβηττού/λόφος Φιλοπάππου: Ιδανικές διαδρομές για τους λίγο πιο προχωρημένους καθώς οι ανηφόρες και οι κατηφόρες ίσως δυσκολέψουν ένα πιο αρχάριο δρομέα. Η θέα από την κορυφή θα σε αποζημιώσει για όλη σου την κούραση.

Εθνικός Κήπος: Μια όαση στο κέντρο της πόλης, ο κήπος έχει άπειρες διαδρομές που σε περιμένουν να τις ανακαλύψεις. Η κατάλληλη επιλογή για τρέξιμο το καλοκαίρι καθώς ψηλά δέντρα δημιουργούν τέλεια σκιά.

Καλλιμάρμαρο: Όχι, δεν μιλάμε για το ίδιο το στάδιο! Ακριβώς από πάνω υπάρχει ένα σημείο ειδικά διαμορφωμένο για τρέξιμο που είναι το αγαπημένο των hip δρομέων της πόλης. Εσύ τι περιμένεις;


Sponsored notice

Σύμμαχός σου στις νέες σου running περιπέτειες είναι το Electrolytes + vit.B, C, E από τη Lanes. Πρόκειται για ένα μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε μεταλλικά ιόντα-ηλεκτρολύτες όπως το μαγνήσιο, το νάτριο και το κάλιο σε συνδυασμό με βιταμίνες του συμπλέγματος B, C και E. Αναζωογονεί και ενυδατώνει τον οργανισμό πριν, κατά τη διάρκεια και μετά την άσκηση ενώ προλαμβάνει την αφυδάτωση του οργανισμού. Επιπλέον, βοηθά στην αντιμετώπιση κραμπών ενώ συντελεί και στην καλή λειτουργία των μυών.

Με το Lanes Electrolytes  το μόνο που θα σε απασχολήσει πριν ξεκινήσεις τρέξιμο θα είναι το να βρεις το κατάλληλο ζευγάρι αθλητικά παπούτσια.