Νέα εποχή για τα αγαπημένα συμπληρώματα διατροφής Lanes

Με βασικό μήνυμα «η ζωή είναι όμορφη όταν σε συμπληρώνει ο καλύτερος σου εαυτός», η Lanes μετουσιώνει 35 χρόνια εμπειρίας και καινοτομίας και γυρίζει σελίδα ανανεώνοντας την εταιρική της ταυτότητα και αποτυπώνοντας ξεκάθαρα το όραμά της να είναι σύμμαχος όλων αυτών που αναζητούν δύναμη και ενέργεια για να ανταπεξέλθουν στην απαιτητική καθημερινότητα, «συμπληρώνοντάς» τους και βοηθώντας τους να είναι ο καλύτερος τους εαυτός!

Αφουγκραζόμενη και ανταποκρινόμενη στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες των καταναλωτών, η Lanes έχει ως στόχο να συνεχίσει να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας των καταναλωτών παρέχοντας τους εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα, κι εμπνέοντας τους παράλληλα να υιοθετήσουν έναν υγιεινό και ενεργό τρόπο ζωής.

Τη νέα εταιρική ταυτότητα της Lanes αποτυπώνει εξαιρετικά η νέα διαφημιστική της καμπάνια, η οποία βρίσκεται ήδη δυναμικά στον αέρα.  Βασικός στόχος της είναι να εκφράσει το όραμά της μάρκας να κάνει τις ζωές των καταναλωτών πιο όμορφες αφού «έχει τη λύση για κάθε μας ανάγκη», από την ομορφιά και το αδυνάτισμα μέχρι την υγεία των αρθρώσεων. Στο πλαίσιο αυτό, υπενθυμίζει τη μεγάλη γκάμα προϊόντων της και υπόσχεται να τους φροντίσει χαρίζοντας τους ευεξία, ενίσχυση, τόνωση, ενέργεια και ομορφιά σε κάθε απαιτητική πτυχή της καθημερινότητας, είτε αυτή είναι η φροντίδα των παιδιών είτε είναι η εργασία, το διάβασμα και η γυμναστική.

Απτό δείγμα της νέας ταυτότητας της Lanes η Lanes Running Team, η οποία αποδεικνύει έμπρακτα το όραμα της μάρκας για βελτίωση της ποιότητας ζωής των καταναλωτών. Σκοπός της ομάδας είναι η προαγωγή τόσο της σωματικής όσο και της πνευματικής υγείας και ευεξίας, ενώ ευελπιστεί να εμπνεύσει και να δώσει το έναυσμα, ώστε η άσκηση να αποτελέσει ένα ευχάριστο κομμάτι της καθημερινότητάς όλων μας. Η ομάδα θα δίνει ενεργά το «παρών» σε ένα running event κάθε μήνα, ενώ στο πλευρό της θα έχει τον πρωταθλητή μεσαίων αποστάσεων Κωνσταντίνο Νακόπουλο, τη γνωστή παρουσιάστρια Μαντώ Γαστεράτου και τον δημοσιογράφο Χρήστο Χατζηιωάννου. 

Lanes, σε συμπληρώνει!