Η Reebok παρουσιάζει το Nano 8 με την επαναστατική τεχνολογία Flexweave™
Νέα εποχή για τη σειρά Nano!

Η Reebok παρουσιάζει το απόλυτο παπούτσι για training, το Reebok CrossFit Nano 8, εδραιώνοντας την παρουσία της ως μια από τις πιο αφοσιωμένες μάρκες παπουτσιών στην CrossFit κοινότητα. Το λανσάρισμα του Nano 8 ξεχωρίζει για τη νέα, συναρπαστική τεχνολογία πλέξης που διαθέτει κι έρχεται να θέσει ακόμα πιο ψηλά τον πήχη στην κατηγορία “Nano”.

Το όγδοο μοντέλο της σειράς Nano, το Reebok CrossFit Nano 8, διαθέτει τη νέα, πρωτοποριακή τεχνολογία Flexweave™. Πρόκειται για την πιο πρόσφατη τεχνολογία-ορόσημο της Reebok, την οποία θα δούμε να πρωταγωνιστεί σε όλες τις κατηγορίες παπουτσιών τα επόμενα χρόνια.Η τεχνολογία Flexweave™ που βρίσκεται στο επάνω μέρος του παπουτσιού, του επιτρέπει να αναπνέει, προσφέροντας αξεπέραστη άνεση και ευελιξία. Το μοτίβο σε σχήμα «8» που διαθέτει αποτελείται από χιλιάδες ίνες που αλληλοσυνδέονται για να δημιουργήσουν αυτή τη μοναδική πλέξη που προσφέρει καλύτερη εφαρμογή και βελτιωμένη απόδοση μέσα από εξειδικευμένες ζώνες.

Τα Nano 8 προσφέρει:

• Απόλυτη σταθερότητα χάρη στην ειδική κατασκευή της εσωτερικής σόλας
• Άνεση που διαρκεί με την τεχνολογία Flexweave™ που επιτρέπει στο παπούτσι να αναπνέει και χαρίζοντας προστασία και ανθεκτικότητα
• Δυνατή στήριξη χάρη στο μπροστινό, πιο φαρδύ μέρος του παπουτσιού που επιτρέπει ακόμα πιο δυναμικές κινήσεις και, φυσικά,
• Είναι ιδανικό για όλες τις ώρες για να τα φοράς όλη μέρα, κάθε μέρα!

Ο Dave Castro, Director των CrossFit Games, δήλωσε σχετικά με το νέο αυτό λανσάρισμα, «Είναι υπέροχο να βλέπουμε πώς έχει εξελιχθεί και βελτιωθεί το Nano. Αν με ρωτούσατε πριν οκτώ χρόνια, με το λανσάρισμα του πρώτου Nano, πώς φανταζόμουν ότι θα εξελισσόταν το παπούτσι, θα σας έλεγα ότι θα ήταν πάνω-κάτω το ίδιο. Όμως δεν είναι καθόλου το ίδιο. Κάθε μοντέλο είναι διαφορετικό από το άλλο, καλύτερο από το άλλο, και καταφέρνει να καλύπτει στο μέγιστο τις ανάγκες ενός αθλητή CrossFit. Είναι πραγματικά εντυπωσιακό.»

Η κατηγορία “Nano” είναι από τις αγαπημένες της ελληνικής CrossFit κοινότητας και των επαγγελματιών αθλητών και trainers, όπως ο Δημήτρης Μώρος, η Άννα Φράγκου, ο Κώστας Αποστολόπουλος και ο Γιώργος Πετρίδης, οι οποίοι δοκίμασαν το Nano 8 και το χαρακτήρισαν ως «το απόλυτο CrossFit παπούτσι», «το καλύτερο παπούτσι για CrossFitι», «το καλύτερο Nano μέχρι τώρα» και «το πιο άνετο παπούτσι που έχει υπάρξει για CrossFit». Μάθετε περισσότερα για την εμπειρία που είχαν οι κορυφαίοι trainers με το Nano 8, εδώ.Η μεγάλη αποδοχή που έχει το Nano σε αυτή την κοινότητα οφείλεται αφ’ ενός στη δέσμευση της Reebok να διατηρήσει τα χαρακτηριστικά του παπουτσιού που αγαπήθηκαν από τους αθλητές κι αφ’ ετέρου στη συνεχή εξέλιξη του design με στόχο να καλύψει τις ολοένα μεταβαλλόμενες ανάγκες των αθλητών CrossFit.

«Η σειρά “Nano” έχει φέρει στην αγορά μερικά σπουδαία παπούτσια κι ανυπομονούμε να δούμε την ανταπόκριση που θα έχει το Nano 8 από trainers κι επαγγελματίες αθλητές. Από όλες τις τεχνολογικές εξελίξεις που έχουν γίνει στο Nano, η ενσωμάτωση της τεχνολογίας Flexweave™ είναι αυτή που μας ενθουσιάζει περισσότερο. Σηματοδοτεί για εμάς ένα τεράστιο βήμα μπροστά και πραγματικά ανεβάζει την απόδοση του Nano σε άλλο επίπεδο», αναφέρει ο Tal Short, Global Product Manager της Reebok.

Τα νέα Nano 8 είναι διαθέσιμα ήδη στο http://www.reebok.com/gr

Follow Reebok
facebook | instagram