Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ, πάντα στο πλευρό των αθλητών που συμμετέχουν στις σημαντικότερες αθλητικές δράσεις όλης της χώρας, έδωσε δυναμικά το παρών στο Spetsathlon, το μεγαλύτερο αγώνα τριάθλου που διεξάγεται στην Ελλάδα. Για τέταρτη συνεχή χρονιά, το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστήριξε την προσπάθεια των συμμετεχόντων, φροντίζοντας παράλληλα,  για τη σωστή ενυδάτωσή τους.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου 5-7 Μαΐου, οι Σπέτσες υποδέχθηκαν περισσότερους από 3.500 επισκέπτες από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Ανάμεσά τους 1.100 αθλητές που με έντονη αθλητική διάθεση και ενθουσιασμό, έλαβαν μέρος στο Endurance και το Sprint Τρίαθλο, τον κολυμβητικό αγώνα, τον ποδηλατικό γύρο του νησιού, το SUP event και το φιλανθρωπικού χαρακτήρα περίπατο, Twilight Charity Run. Μαζί τους, για πρώτη φορά, αγωνίστηκε, σε όλους τους αγώνες, και η AVRA Running Team, με πάνω από 20 αθλητές, εργαζομένους και φίλους της Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Με το αισιόδοξο σύνθημα «Τρέχουμε Μαζί», και ως πολύτιμος σύμμαχος ενυδάτωσης, το Φυσικό Μεταλλικό  Νερό ΑΥΡΑ δρόσισε σε καίρια σημεία των διαδρομών όλους τους συμμετέχοντες, προσφέροντάς τους το απαραίτητο διάλειμμα ενυδάτωσης που χρειάζονταν για να συνεχίσουν.

Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ υποστηρίζει σταθερά δράσεις σε κάθε γωνιά της Ελλάδας που προάγουν τον αθλητισμό και την καλή φυσική κατάσταση, και φέρνουν τους ανθρώπους πιο κοντά. Στόχος του είναι να αποτελέσει σύμμαχο της προσωπικής προσπάθειας κάθε αθλητή αναδεικνύοντας  παράλληλα, με κάθε ευκαιρία, τη σημασία της ενυδάτωσης και της ευεξίας του οργανισμού μέσα από δραστηριότητες με ευεργετικά οφέλη, όπως το τρέξιμο, το κολύμπι και το ποδήλατο. Συμμέτοχος σε αυτή την προσπάθεια είναι και η AVRA Running Team, η οποία βρίσκεται κοντά σε χιλιάδες δρομείς και μοιράζεται μαζί τους μοναδικές στιγμές μεταφέροντας το μήνυμα του Φυσικού Μεταλλικού Νερού ΑΥΡΑ.