«Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο»

Το νέο video της Gillette® είναι αφιερωμένο στην επίπονη προσπάθεια των αθλητών για να διακριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016

Στο video ακούγεται για πρώτη φορά το νέο mix του δημοφιλούς τραγουδιού της SiaUnstoppable

 Gillette - Olympics Anthem (3)

Με λιγότερο από ένα μήνα να έχει απομείνει για την Τελετή Έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, η Gillette, η κορυφαία εταιρεία ανδρικής περιποίησης, παρουσιάζει το video «Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο», που αποτελεί το κεντρικό μέρος της καμπάνιας της Gillette για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Με πρωταγωνιστές  τους κορυφαίους αθλητές και brand ambassadors, Neymar Jr. (Βραζιλία, ποδόσφαιρο),  Ashton Eaton (ΗΠΑ, δέκαθλο), Ning Zetao (Κίνα, ελεύθερη κολύμβηση) και Andy Tennant (Μεγάλη Βρετανία, ομαδικό σπριντ ποδηλασίας), το video «Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο» αφηγείται το εξουθενωτικό ταξίδι των αθλητών για την προετοιμασία τους εν όψει των Ολυμπιακών Αγώνων. Αποκαλύπτοντας τις λιγότερο γνωστές καθημερινές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι αθλητές, καθώς και τις θυσίες που κάνουν με στόχο να φτάσουν στο τέλειο αποτέλεσμα – από την αντοχή στο σωματικό πόνο, μέχρι τις αναπάντεχες διαφωνίες με τους αγαπημένους τους – η Gillette δίνει ζωή στο concept Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο.

«Πιστεύω ότι είναι δύσκολο για τον περισσότερο κόσμο να κατανοήσει την έντονη και απόλυτη αφοσίωση που πρέπει να έχουν οι αθλητές για να τελειοποιηθούν και να διακριθούν στο άθλημά τους», ανέφερε ο Neymar Jr. «Αφοσιωνόμαστε πλήρως στη βελτίωση των ικανοτήτων μας κατά τη διάρκεια της προπόνησης, με μοναδικό στόχο να συμμετάσχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Είναι πολύ σημαντικό που η Gillette θέλησε να παρουσιάσει όχι μόνο τη λάμψη της επιτυχίας, αλλά και αυτό το κομμάτι του ταξιδιού, το τι πραγματικά χρειάζεται να θυσιάσει κανείς προκειμένου να διακριθεί στο κορυφαίο αθλητικό επίπεδο. Είναι τιμή μου που συμμετέχω σε κάτι που αποκαλύπτει τι συμβαίνει πίσω από τους προβολείς της δημοσιότητας στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες».

Gillette - Olympics Anthem (2)

Για το video «Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο» η Gillette συνεργάστηκε με τη βραβευμένη τραγουδίστρια και συνθέτη Sia, για να προσφέρει μια φρέσκια νότα, με το τελευταίο της τραγούδι “Unstoppable”, το οποίο ταιριάζει απόλυτα στο concept Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο. Γιορτάζοντας την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο 2016, η Gillette συνεργάστηκε με τρεις ακόμα καλλιτέχνες διεθνούς φήμης, οι οποίοι πρόσθεσαν το δικό τους μοναδικό ταλέντο στο τραγούδι “Unstoppable” και δημιούργησαν ένα ολοκαίνουριο mix του κομματιού.

  • Ariel Rechtshaid O βραβευμένος με Grammy Αriel είναι ο μουσικός παραγωγός του τραγουδιού. Συνεργάστηκε με τη Sia για να τελειοποιήσει το φωνητικό αποτέλεσμα, να συνδυάσει αρμονικά το σύνολο των μουσικών οργάνων και δούλεψε με τον Pusha T, με στόχο να συνεισφέρει στο κομμάτι με τον καλύτερο και πιο ξεχωριστό τρόπο.
  • Pusha T Συνιδρυτής του rap ντουέτου Clipse, ο Pusha T δημιούργησε έναν πρωτότυπο ραπ ρυθμό αποκλειστικά για τη νέα καμπάνια της Gillette, το οποίο ενσωματώθηκε στο τραγούδι της Sia.
  • OlodumH βραζιλιάνικη μπάντα παρέλασης Olodum συνέβαλλε με τις βραζιλιάνικες επιρροές της και τα ακούσματα στο κομμάτι, δίνοντας μια γνήσια αίσθηση των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο.

«Την περίοδο που δούλευα το Unstoppable, ήθελα να γράψω έναν αθλητικό ύμνο, το είδος του τραγουδιού  που ακούγεται πριν από ένα μεγάλο αγώνα για να εμψυχώσει τους παίκτες», είπε η Sia, βραβευμένη τραγουδίστρια και συνθέτης. «Καθώς μάθαινα περισσότερα σχετικά με τη νέα καμπάνια της Gillette Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο που στηρίζει τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο 2016, ένιωσα πολύ σίγουρη για αυτή τη συνεργασία και πιστεύω πως το video της καμπάνιας είναι το τέλειο περιβάλλον για να παρουσιαστεί το νέο mix του τραγουδιού.»

Το video σε συνδυασμό με το soundtrack δίνουν ζωή στο μήνυμα Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο, το οποίο αναδεικνύει το ρόλο της Gillette ως μια εταιρεία που υπόσχεται και προσφέρει καθημερινά τις καλύτερες ξυριστικές μηχανές σε 800 εκατομμύρια άνδρες παγκοσμίως, εδώ και πάνω από 100 χρόνια.

«Το μήνυμα Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο παρουσιάζει την αλήθεια του ταξιδιού ενός αθλητή στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες», εξήγησε ο Francesco Tortora, Global Brand Director της Gillette. «Το video μας συνοδευόμενο από το soundtrack αναδεικνύει την έμπνευση που αντλούμε από τους αθλητές των Ολυμπιακών Αγώνων για να συνεχίσουμε ως παγκόσμιο brand να αναζητούμε την τελειότητα, όσο δύσκολος κι αν είναι ο δρόμος για να τη φτάσουμε. Κι αυτό, γιατί όπως οι αθλητές πρέπει να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες, έτσι και εμείς δίνουμε το καλύτερο για να κατασκευάζουμε τις κορυφαίες ξυριστικές μηχανές στον κόσμο.»

Επισκεφτείτε τη σελίδα της Gillette στο YouTube για να παρακολουθήσετε ολόκληρο το video «Το Τέλειο δεν είναι Όμορφο», καθώς και το Twitter της @Gillette. Το μουσικό κομμάτι του video θα είναι διαθέσιμο στο Spotify, Apple Music και SoundCloud σε περισσότερες από 140 χώρες παγκοσμίως.