Η Garmin ανακοίνωσε σήμερα το vívomove HR, ένα υβριδικό smartwatch με λειτουργία καταγραφής καθημερινών δραστηριοτήτων, τεχνολογία Elevate™ για παλμούς από τον καρπό1, έξυπνες ειδοποιήσεις και οθόνη αφής. Οι δείκτες του δείχνουν την ώρα και μετακινούνται δυναμικά για εύκολη ανάγνωση μηνυμάτων, καρδιακών παλμών και άλλων δεδομένων. Η έξυπνη οθόνη του εμφανίζεται μόνο όταν ο χρήστης γυρνάει τον καρπό του. Το vívomove HR συνδυάζει με μοναδικό τρόπο τις δυνατότητες διασύνδεσης της Garmin, τα εργαλεία μέτρησης της προπόνησης και φυσικής κατάστασης και όλα αυτά σε έναν κομψό και κλασσικό σχεδιασμό. Το vívomove HR είναι ένα από τα πολλά ρολόγια που η Garmin ανακοινώνει στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, 1-6 Σεπτεμβρίου.

Με τον απλό και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο σχεδιασμό του, το vívomove HR φοριέται άνετα με τζιν ή με κουστούμι και διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το κομψό vívomove HR Sport και το πιο αναβαθμισμένο vívomove HR Premium με δερμάτινο λουράκι και πλήρως μεταλλική κάσα. Επιλέξτε λουράκι από δέρμα ή σιλικόνη και κάσα σε μαύρο χρώμα, ροζ μεταλλικό, ανοξείδωτο ατσάλι ή χρυσό για να ταιριάζει στο προσωπικό σας στυλ. Είναι ασφαλές για χρήση στην κολύμβηση ή το μπάνιο2 και έχει αυτονομία μπαταρίας3 που φτάνει τις 5 ημέρες σε λειτουργία smart και μέχρι 2 εβδομάδες σε λειτουργία ρολογιού.

Μείνετε σε σύνδεση κατά τη διάρκεια της ημέρας με ειδοποιήσεις με δόνηση για emails, μηνύματα, κλήσεις, ειδοποιήσεις εφαρμογών και social media από συμβατό smartphone4.  Ακόμα, το vívomove HR διαχειρίζεται τη μουσική στο τηλέφωνο σας και τις action camera VIRB αλλά και σας βοηθάει να εντοπίζετε το τηλέφωνό σας.

Το  vívomove HR διαθέτει χρήσιμα εργαλεία παρακολούθησης της φυσικής κατάστασης όπως μέγιστη VO2 και ηλικία φυσικής κατάστασης που παρέχουν στους χρήστες πολύτιμα δεδομένα για να παρακολουθούν τις μεταβολές του επιπέδου της φυσικής τους κατάστασης. Η αύξηση της δραστηριότητας όπως η χρήση της σκάλας αντί του ασανσέρ, βελτιώνει αυτούς τους δείκτες με την πάροδο του χρόνου. Επιπλέον, το vívomove HR μετράει την καθημερινή πίεση με βάση τη μεταβλητότητα των καρδιακών παλμών. Η δυνατότητα να βλέπετε το επίπεδο του στρες κατά τη διάρκεια της ημέρας μπορεί να σας βοηθήσει να κάνετε αλλαγές για να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Η άσκηση αναπνοής που διαθέτει το vívomove HR σας βοηθάει να χαλαρώσετε όταν η πίεση είναι έντονη.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το vívomove HR συγχρονίζεται αυτόματα με την εφαρμογή Garmin Connect mobile για να βλέπετε αργότερα την ανάλυση των δεδομένων σας. Στο Garmin Connect, τη δωρεάν online κοινότητα Garmin, οι χρήστες μπορούν να βλέπουν τις προπονήσεις τους, το επίπεδο της καθημερινής πίεσης ακόμα και τον ύπνο τους σε αναλυτικά γραφήματα, στο smartphone ή τον υπολογιστή τους.

Το vívomove HR είναι ιδανικό για όσους κάνουν διάφορες δραστηριότητες, αφού έχει προεγκατεστημένα προφίλ για περπάτημα, τρέξιμο, αερόβια άσκηση και προπόνηση ενδυνάμωσης. Χάρη στη λειτουργία Garmin Move IQTM, το vívomove HR αναγνωρίζει, ξεκινάει και κατηγοριοποιεί αυτόματα την άσκηση όπως τρέξιμο ή περπάτημα. Επιπρόσθετα, το vívomove HR μετράει βήματα, λεπτά έντασης ύπνο, ορόφους και πολλά άλλα ενώ υπενθυμίζει στο χρήστη να δραστηριοποιείται όταν έχει μείνει ακίνητος για πολλή ώρα.

Η προτεινόμενη τιμή λιανικής για το vívomove HR Sport είναι 199,99€ και για το Premium είναι 299,99€. Το vivomove HR αναμένεται το 4ο τρίμηνο του 2017.

Ο συνεχώς επεκτεινόμενος τομέας αθλητικών προϊόντων Garmin αναπτύσσει τεχνολογίες που βελτιώνουν και προάγουν έναν δραστήριο και υγιεινό τρόπο ζωής. Οι χρήστες είτε είναι δρομείς, ποδηλάτες, τριαθλητές είτε αναζητούν απλά να παραμένουν δραστήριοι κατά τη διάρκεια της ημέρας, μπορούν να βρουν ένα προϊόν Garmin που θα τους βοηθήσει να επιτύχουν τους στόχους υγείας και φυσικής κατάστασης που έχουν ορίσει.

1 Δείτε Garmin.com/ataccuracy

2 Δείτε Garmin.com/waterrating

3 Η αυτονομία της μπαταρίας εξαρτάται από τη χρήση και το μοντέλο του smartphone

4 Δείτε Garmin.com/ble για περισσότερες πληροφορίες