Είσαι φοιτητής και σου αρέσει το τρέξιμο; Τότε κατέβασε την εφαρμογή του Wings For Life στο κινητό σου, δήλωσε συμμετοχή με την ομάδα του Πανεπιστημίου σου και διεκδίκησε ένα ταξίδι για να τρέξεις σε όποια χώρα θες, στο Wings for Life World Run 2018!!

Η Κυριακή 7 Μαΐου μπορεί να είναι μια συνηθισμένη Κυριακή, ή μπορεί να είναι η μέρα που θα γίνεις ένας παγκόσμιος ήρωας, τρέχοντας στο Wings for Life World Run Student Challenge!

Αυτή τη στιγμή, φοιτητές σε όλο τον κόσμο, δηλώνουν συμμετοχή με την ομάδα του Πανεπιστημίου τους για να τρέξουν για φιλανθρωπικό σκοπό σε έναν παγκόσμιο αγώνα δρόμου, που γίνεται ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του κόσμου! Ο στόχος όλων είναι μόνο ένας! Να τρέξουν για αυτούς που δεν μπορούν και να ενισχύσουν τον μη κερδοσκοπικό οργανισμό Wings for Life.

Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις είναι απλά!

  1. Δες αν το Πανεπιστήμιο σου είναι ανάμεσα σε αυτά που συμμετέχουν με ομάδα:
Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης
Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης
Πάντειο Πανεπιστήμιο
TEI Λάρισας
Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών
Πανεπιστήμιο Πατρών
Πανεπιστήμιο Πειραιώς
Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο

2.  Κατέβασε το application Wings For Life World Run στο κινητό σου

3.  Κάνε την εγγραφή σου στο “Join an organized app run

4.  Επίλεξε την ομάδα του Πανεπιστημίου σου

Πως λειτουργεί το Wings for Life World Run App; 

Με το Wings for Life World Run App μπορείς να τρέξεις από όποιο σημείο και αν βρίσκεσαι!

Αν πάλι είσαι στην Αθήνα, πάρε την ομάδα σου και ελάτε να τρέξουμε όλοι μαζί από την αφετηρία, στη στάση του τραμ “Παραλία της Γλυφάδας” την Κυριακή 7 Μαΐου, στις 14.00

Φόρα τα αθλητικά σου παπούτσια και την καλύτερη σου διάθεση και τρέξε όσο πιο πολλά χιλιόμετρα μπορείς μέχρι να σε φτάσει το εικονικό Catcher Car! Οι δύο φοιτητές –ένα αγόρι και ένα κορίτσι- που θα καταφέρουν να τρέξουν τα περισσότερα χιλιόμετρα, ανάμεσα στους συμμετέχοντες φοιτητές όλων των χωρών, θα κερδίσουν ένα ταξίδι, σε όποια χώρα θέλουν, για να τρέξουν στο Wings for Life World Run 2018!


Τι
είναι το Wings for Life World Run; 

Το Wings for Life World Run είναι ένας πραγματικά μοναδικός, παγκόσμιος αγώνας δρόμου που γίνεται ταυτόχρονα σε πολλές χώρες του κόσμου, με στόχο την ενίσχυση του μη κερδοσκοπικού οργανισμού Wings for Life.

Σκοπός του Wings for Life είναι η έρευνα για την ανεύρεση θεραπείας των παθήσεων της σπονδυλικής στήλης, που στερούν από εκατομμύρια ανθρώπους ανά τον κόσμο την ικανότητα να περπατούν.

#wingsforlife

#worldrun

Για περισσότερες πληροφορίες:

Wings for Life World Run / App Run Athens 

Για περισσότερο δημοσιογραφικό υλικό:

https://www.redbullcontentpool.com/wingsforlifeworldrun