Το καλοκαιρινό set περιποίησης 2018, ένα σετ προετοιμασίας ιδανικό για διακοπές σε εξωτικούς προορισμούς, εξασφαλίζει την ενυδάτωση, τη λάμψη και διευκολύνει το χτένισμα των μαλλιών. Το σετ περιλαμβάνει το Sun Protection Spray (200 ml) και τη βούρτσα μαλλιών.

Sun Protection Spray 200 ml

Εμπλουτισμένη σύνθεση με φίλτρα UVA και UVB συμβάλει στην ενυδάτωση των μαλλιών που εκτίθενται στον ήλιο, τη θάλασσα ή το χλώριο. Απλώστε στις άκρε ς των μαλλιών σας το Sun Protection Spray.

Εφάρμοσέ το στα μαλλιά σου πριν την παρατεταμένη έκθεση στον ήλιο για την προστασία των μαλλιών καθώς και μετά την έκθεση στον ήλιο για βαθιά ενυδάτωση και θρέψη. Το Sun Protection Spray αποτρέπει την αλλοίωση του χρώματος των μαλλιών. Για απαλά, δυνατά, λαμπερά μαλλιά υπό το φως του ήλιου.

Βούρτσα Μαλλιών

Είναι κατασκευασμένη από απαλό υλικό για ιδιαίτερη ευκολία στο χτένισμα καθώς γλιστράει στα μαλλιά, χτενίζοντας τους κόμπους χωρίς να προκαλεί φθορές στην τρίχα.

Οι τρίχες τις βούρτσας είναι ανθεκτικές και συγχρόνως ευέλικτες και απαλές με το τριχωτό. Το συχνό βούρτσισμα φροντίζει το τριχωτό του κεφαλιού για όμορφα μαλλιά με υγιή λάμψη, χωρίς κόμπους.

Χρήση:

Εφάρμοσε το Sun Protection Spray σε νωπά μαλλιά. Μετά την εφαρμογή του, χρησιμοποίησε την βούρτσα μαλλιών για να χτενίσεις τα μαλλιά με καθοδικές κινήσεις, διατηρώντας την φυσική φορά των μαλλιών, ξεκινώντας από τις άκρες προς τα μέσα.