Η Ημέρα της Μητέρας πλησιάζει και φέτος και συγκεκριμένα για το 2018 πέφτει την Κυριακή 13 Μαΐου. Κάθε χρόνο της αγοράζεις λουλούδια, σοκολατάκια και όλα αυτά τα γνωστά. Τι θα έλεγες φέτος το δώρο σου να διαφέρει από όλα τα άλλα;

Στην εποχή που διανύουμε η ανάγκη για άσκηση που να αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς μας κρίνεται επιτακτική, όχι μόνο για λόγους εμφάνισης, αλλά κυρίως για λόγους υγείας. Αν η μαμά σου ειδικά, διανύει την τέταρτη και πέμπτη και έκτη δεκαετία της ζωής της, το όφελος του να μπει σε μια πολύ απλή διαδικασία άσκησης θα είναι τεράστιο, με έρευνες να υπογραμμίζουν τη σημασία της αερόβιας ειδικά άσκησης στην πρόληψη καρδιαγγειακών και μεταβολικών νοσημάτων.

Πέρα από ένα θηλυκό outfit που θα άξιζε για την προπόνησή της (εμείς ιδέες δίνουμε!), κάντης δώρο ένα… partner workout! Με λίγα λόγια, αφιέρωσε ένα 10λεπτο από τη ζωή σου να γυμναστείς μαζί της με ασκήσεις που είναι σχεδιασμένες να γίνονται κατά ζεύγη! Το παρακάτω βίντεο είναι το απόλυτο δώρο – βίντεο για εκείνη την Κυριακή, που θα μπορούσατε να συνδυάσετε με μία βόλτα για καφέ και φαγητό ή, αν η μαμά είναι ήδη πολύ active, να προσθέσετε και ένα μισάωρο τρεξιματάκι μετά τις ασκήσεις!

Είτε επιλέξεις να δοκιμάσεις τις ασκήσεις με κάποιον/κάποια φίλη σου είτε τελικά αφιερώσεις αυτόν τον χρόνο στη μαμά σου (σκέψου πόσο χρόνο έχει αφιερώσει εκείνη σε σένα…), εμείς το μόνο που έχουμε να πούμε είναι…enjoy it, #Runster!

Τσέκαρέ το και ετοιμάσου να ιδρώσεις!


Επιμέλεια: Ραφαηντίνα Πατρικέλλη, απόφοιτη ΤΕΦΑΑ, running coach