Το Aquatlhon είναι ο πιο απλός τρόπος για να μπεις στον κόσμο των multisports

Την Κυριακή 23 Απριλίου, ο Κάλαμος Αττικής θα υποδεχτεί για 1η φορά ένα υπέροχο φεστιβάλ multisport.

Οι εγγραφές έχουν ανοίξει στο www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου (ΕΟΤΡΙ) και ο Δήμος Ωρωπού διοργανώνουν την Κυριακή 23 Απριλίου 2017 το “Energy Triathlon Attiki – Kalamos Multisports Festival 2017” στην περιοχή Αγίων Αποστόλων Καλάμου του Δήμου Ωρωπού.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στις αποστάσεις Τριάθλου, είτε sprint απόστασης (750μ κολύμβηση – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρέξιμο) είτε semi long (1.500μ κολύμβηση – 60χλμ ποδηλασία – 15χλμ τρέξιμο), όσο και στο Aquathlon (750μ κολύμβηση – 5χλμ τρέξιμο).

To Aquathlon είναι η πιο προσιτή επιλογή για τους νέους φίλους των multisport, ειδικά αν έχουν εμπειρία σε ένα από τα δυο αθλήματα που περιλαμβάνει, την κολύμβηση και το τρέξιμο. Στον Κάλαμο, το “φορμάτ” θα είναι το πιο απλό με 750 μέτρα κολύμβησης στην αρχή και 5χλμ τρέξιμο στη συνέχεια, μέχρι τον τερματισμό.  Δεν χρειάζεται τον ποδηλατικό εξοπλισμό του τριάθλου, μόνο τον σωστό ρουχισμό (μαγιώ-μπλουζα) και παπούτσια τρεξίματος. Είναι fun , είναι αγωνιστικό, είναι για όλους, είναι ο ιδανικός τρόπος για να μπει κάνεις στον μαγικό κόσμο των Multisposrts!

Το κόστος συμμετοχής για το Aquathlon είναι μόλις 15 ευρώ (αν η πληρωμή γίνει στη γραμματεία το ΣΚ του αγώνα το κόστος είναι 20 ευρώ). Οι εγγραφές για όλα τα αγωνίσματα συνεχίζονται, εδώ: www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport

* Στο αγώνισμα του Aquathlon θα γίνονται μόνο ατομικές εγγραφές και οι συμμετέχοντες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους.

Η διοργάνωση, πέρα από τους λάτρεις των multisports, θα «αγκαλιάσει» και τους fitness lovers γενικότερα, προσφέροντάς τους την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια γκάμα από fitness δραστηριότητες.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.energyraces.gr και πιο συγκεκριμένα στο link: www.energyraces.gr/register/kalamos-multisport μέχρι και την Δευτέρα 17 Απριλίου 2017.

Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη μπορείτε να τα δείτε στο link:

www.energyraces.gr/event/energy-triathlon-attiki-2017.

Ακολουθήστε την διοργάνωση στα Social Media:

στο Facebook @EnergyRaces, το Instagram @EnergyRaces.gr και το Twitter @EnergyRaces

Γραφτείτε στο Newsletter για να λαμβάνετε στο email σας όλα τα νέα της διοργάνωσης: http://eepurl.com/bLqgsP

#EnergyRaces #EnergyTriathlon

#TriathlonHellas #WeAreTriathlon