Όλοι περίμεναν τα Χριστούγεννα με ανυπομονησία, εκτός από εκείνη που ήταν γεμάτη άγχος. Χρόνο με το χρόνο ανέβαινε μέγεθος στα ρούχα και αναγκαζόταν να αγοράζει καινούρια.

Όταν πλησίασε στα 95 κιλά, αναρωτιόταν αν πραγματικά ήθελε να φτάσει στα 100 κιλά μετά τα Χριστούγεννα. Το ύψος της ήταν 1,64 εκ. και είχε πια σχεδόν διπλασιάσει το μέγεθος της.

Ήθελε να φτάσει το σώμα της στα όρια του και να αναγκαστεί να καταφύγει σε ειδική φαρμακευτική αγωγή στα 24 μόλις χρόνια της;

Ήθελε να μοιραστεί την ιστορία της για να ξέρουν όλοι ότι είναι εφικτό να χάσεις 30 κιλά με ένα workout plan με το βάρος του σώματος στο σπίτι!

Σταθερό ξεκίνημα: Είναι δύσκολο να παραμείνεις στο δρόμο σου!

Αποφάσισε να ξεκινήσει καταγράφοντας ό,τι έτρωγε. Απέφυγε το fast food και έκανε πιο υγιεινές επιλογές τροφίμων. Το λίπος άρχιζε να απομακρύνεται από πάνω της και ένιωθε περισσότερο αυτοπεποίθηση για να αρχίσει την άσκηση.

Μετά από κάτι που συνέβη στην προσωπική της ζωή άλλαξαν όλα.

Χώρισε και ήθελε να χρησιμοποιήσει τον ελεύθερο χρόνο που είχε για να γίνει πιο active και έτσι ξεκίνησε το περπάτημα

Τα πράγματα πήγαιναν καλά, μέχρι που το κίνητρο της έσβησε.

BREAKING POINT: Ανακάλυψη του πραγματικού εσωτερικού κινήτρου!

Σε όλο αυτό το διάστημα είχε πολλά σκαμπανεβάσματα, δεν ήταν εύκολο να πειθαρχεί.

Το βάρος είχε αρκετές διακυμάνσεις, μέχρι και 10 κιλά. Έπρεπε να πιέσει τον εαυτό της να αρχίσει ξανά από την αρχή.

Το 2015, βρήκε ένα πρόγραμμα που ταίριαξε στις ανάγκες της και βρήκε το αληθινό κίνητρο. Ανακάλυψε, παράλληλα, υγιεινές συνταγές και έμαθε να εκτιμά και να απολαμβάνει υγιεινά γεύματα. Αυτό την έκανε να νιώθει καλά και να βλέπει το σώμα της να μεταμορφώνεται γρηγορότερα!

Με το Runtastic App έφτασε από τα 93 κιλά στα 64!

Όχι μόνο μπορούσε να γυμναστεί στο σπίτι χωρίς εξοπλισμό, αλλά μπήκε και σε μια άλλη κοινότητα ανθρώπων πιο αισιόδοξων που παρακινούσαν ο ένας τον άλλον να γίνουν οι καλύτερες εκδοχές του εαυτού τους.

Motivation tip

Το κλειδί για να μην τα παρατήσεις και να κολλήσεις είναι να γιορτάζεις κάθε επιτυχημένο workout, όσο μικρό και αν σου φαίνεται αυτό.

Το σώμα της πια έχει αλλάξει, αλλά έχει κερδίσει πολλά περισσότερα από αυτό. Έχει ενέργεια για τις καθημερινές της δραστηριότητες και έμαθε να βρίσκει την πραγματική ευτυχία μέσα από το να είσαι active.


Πηγή: runtastic.com

Επιμέλεια: Μαρία Μεντζέλου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος με εξειδίκευση στην Κλινική Διατροφή και το Life Coaching, Email: maria.mentzelou@hotmail.com, Kινητό: 6984515475