Μπορεί να είναι το απόλυτο αξεσουάρ από τις 7 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ, αλλά δεν είναι κι εύκολο να βρεις μια καλή τσάντα για την προπόνηση που να μπορείς να τη χρησιμοποιείς ταυτόχρονα και στη δουλειά.

Πρέπει να είναι αρκετά μεγάλη, ώστε να χωράει το λάπτοπ σου, το μεσημεριανό σου, και τα παπούτσια σου – αλλά όχι και τόσο μεγάλη που να μοιάζει με μπόγο, ενώ εσύ πας στο πρωινό meeting. Άλλα χαρακτηριστικά που πρέπει να προσέξεις: η ανθεκτικότητα, αλλά και το στυλ, καθώς είναι σημαντικό για σένα να είναι και σικάτη.

Ήρθε η ώρα να επενδύσεις σε μία τσάντα που θα θες να φοράς από το πρωί μέχρι το βράδυ, που να σε βολεύει σε όλα.

Δες 10 επιλογές που σου έχουμε παρακάτω – τσάντες που χωράνε και τα αθλητικά σου παπούτσια, αλλά αποπνέουν και αέρα…”αφεντικού” στο γραφείο.

Dagne Dover, The Legend. Δες την εδώ.

Η Ivy Bag της Lime & Vine θα σε κάνει να πετάξεις την παλιά γυμναστηριακή σου τσάντα. Τέλειο total black style. Δες την εδώ.

Σε μαύρο και σ’ αυτό το υπέροχο χρώμα του στυλό, η adidas Yoga Bag by Stella McCartney. Δες την εδώ.

BALSA 201- Studio Boxing Bag. Check it here.

Η τσάντα προπόνησης Nike Reverie Club διαθέτει ευρύχωρη κύρια θήκη με εσωτερική τσάντα για την αποθήκευση λερωμένων αντικειμένων. Βρες την εδώ.

Aυτή η τσάντα της Studio 1.1 χωράει  τα πάντα με τις 4 εσωτερικές της τσέπες. Με πιο αυστηρό στυλ που την καθιστούν unisex, η Army Green. Δες περισσότερα εδώ.

Με πολύ ιδιαίτερο design, μία τσάντα που χωράει ό,τι χρειάζεσαι. Η Yoga Bag από την Transience. Τσέκαρέ την.

Η απόλυτα γυναικεία τσάντα για την απόλυτα active woman. Sweaty Betty- Luxe Gym Bag. Check it here. Τα έχει όλα.

Name Activewear – Matte Black Satchel. Δες περισσότερα εδώ.

Last but not least σε σχέδιο παραλλαγής η τσάντα της Andi New York-Large Signature Andi. Με τις ροζ λεπτομέρειες και την “τσαχπινιά” της, σπάει τα one-color ντυσίματά σου. Δες την εδώ.