Μην πας μακριά Runster! Φτιάξε το τέλειο home gym και γυμνάσου όποτε θέλεις!

Οι κορυφαίοι δρομείς γνωρίζουν ότι το cross training είναι το κλειδί ώστε να χτίσουν ένα κορμί που θα είναι αρκετά ανθεκτικό την αγωνιστική περίοδο. Ευτυχώς για σένα, το να μετατρέψεις το γκαράζ ή το δωμάτιό σου σε πλήρη λειτουργικό χώρο για προπόνηση (δεν περιλαμβάνεται το ελλειπτικό) είναι πιο εύκολο από όσο νόμιζες. Εδώ είναι ό,τι χρειάζεσαι για να ξεκινήσεις.

Cycle Ops Magento Trainer 

hrwbg

Οι δρόμοι είναι πολύ παγωμένοι; Βάλε το ποδήλατο σου στο Cycle Ops Magento trainer το οποίο χρησιμοποιεί μαγνητική αντίσταση για να προσφέρει μια ομαλή, ήσυχη βόλτα σε εσωτερικούς χώρους.

Rogue Kettlebells

rb

Πιάσε ένα ζευγάρι Kettlebelles και μπορείς να κάνεις τα πάντα, από καθίσματα μέχρι Russians twist κοιλιακούς. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας σιδηρομεταλλεύματος, τα Rogue Kettlebells είναι τα αγαπημένα μας. Οι λαβές είναι με χρώμα που διαφοροποιεί το βάρος, με επιλογές από 9 έως 203 pounds.

Prana Large Eco Yoga Mat

hrbrb

Τo Prana Large Eco yoga στρώμα είναι λίγο βαρύ για να το κουβαλάς στην τάξη αλλά είναι ιδανικό για να εκτελείς συνεδρίες στο σπίτι. Φτιαγμένο με ένα ανακυκλώσιμο υλικό χωρίς PVC, μη-χλωριούχο και χωρίς λάτεξ. Έχει υφή χωρίς να ολισθαίνεις και να μπορείς να κάνεις άνετα Downward dog.

Trigger Point Grid X Foam Roller

hrb

Πάρε ένα Trigger Point Grid X Foam Roller και οι λαγονοκνημιαίες ταινίες θα σε ευχαριστούν.

TRX Home Gym

abs

Θα μπορούσες να πάρεις μερικά ελεύθερα βάρη και έναν πάγκο, αλλά καταλαμβάνουν πολύ χώρο. Δοκίμασε ένα TRX Home Gym το οποίο αποτελείται από δύο ιμάντες και μπορείς να το τοποθετήσεις σε αρκετά σημεία. Μια πληθώρα ασκήσεων αντίστασης σε περιμένει.

Bosu Sport Balance Trainer

gqrbw

Εκτόξευσε την ισορροπία και την δύναμη σου κάνοντας προβολές, ροκανίσματα, καθίσματα στη Bosu η οποία αποθηκεύεται πιο εύκολα από τη Swiss Ball.


Πηγή: outsideonline.com