Η HELL ENERGY, ένας από τους πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους παίκτες στην αγορά των FMCG προϊόντων, παρουσιάζει τα νέα Ice Cool δαμάσκηνο και αχλάδι, 2 νέες, υπέροχες limited-edition γεύσεις, που θα τονώσουν ακόμη περισσότερο τους λάτρεις των ενεργειακών ποτών τις κρύες ημέρες του χειμώνα!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το 100% Ουγγρικής προέλευσης ενεργειακό ποτό κάνει την έκπληξη και εντάσσει στην γκάμα του 2 νέες, πρωτότυπες γεύσεις. Τα νέα προϊόντα Ice Cool δαμάσκηνο και αχλάδι είναι πιο απολαυστικά  από ποτέ, ενώ η φρεσκάδα, η ενέργεια και η ακαταμάχητη γεύση που όλοι ξέρουν έρχονται σε ένα ιδιαίτερα όμορφο κουτάκι, που σίγουρα θα σας εντυπωσιάσει!  

Τα νέα Ice Cool δαμάσκηνο και αχλάδι από την HELL ENERGY Drinks, με τη κλασική περιεκτικότητα σε καφεΐνη 32 mg / 100 ml, βρίσκονται πλέον διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και σας περιμένουν να τα δοκιμάσετε.

Τα προϊόντα HELL ENERGY περιέχoυν σχεδόν 90% νερό, πραγματική κοκκοποιημένη ζάχαρη που προσφέρει ενέργεια, καφεΐνη που αναζωογονεί, κιτρικό οξύ και καραμέλα ως χρωστικές ουσίες, 5 είδη βιταμινών Β, ανθρακικό και άρωμα tutti-fruti.