Οι εγγραφές γίνονται ηλεκτρονικά στο link

http://www.energyraces.gr/register/salamina/

Το Νομικό Πρόσωπο Άθλησης-Κοινωνικής Πολιτικής & Παιδείας του Δήμου Σαλαμίνας σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Τριάθλου , διοργανώνουν το 1ο Multisport Tr1athlon Salamina 2018 την Κυριακή 7 Οκτωβρίου. Σημαντικός υποστηρικτής της διοργάνωσης θα είναι ο Εμπορικός Σύλλογος Σαλαμίνας.

Το 1ο Multisport Tr1athlon Salamina 2018  είναι ανοιχτό προς όλους τους αθλητές και αθλούμενους με απόστασεις για όλους. Σκοπός της διοργάνωσης είναι η τουριστική προώθηση της Σαλαμίνας σαν αθλητικός προορισμός και όχι μόνο. Πολύ προσιτή με ολιγόλεπτο φέρρυ μποτ από Πέραμα και Νέα Πέραμο (Μεγάλο Πεύκο) του Δήμου Μεγαρέων είναι ιδανική για ημερήσια αθλητική εξόρμηση, αλλά και παραθερισμό.

Οι πιο έμπειροι τριαθλητές θα έχουν την ευκαιρία να συναγωνιστούν στην Sprint απόσταση, ενώ για τους πιο νέους στο άθλημα αλλά και ηλικιακά, η απόσταση του Super Sprint είναι ιδανική για να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους.  Οι πιο αρχάριοι αθλούμενοι, εκτός από το Τρίαθλο, θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο ακόμα πιο προσιτό Aquathlon, που περιλαμβάνει μόνο Κολύμβηση και Τρέξιμο. Οι αθλούμενοι που δεν έχουν ξαναέρθει ποτέ σε επαφή με τα multisports και οι μικροί φίλοι του αθλήματος, μπορούν να κάνουν την αρχή με το Small Aquathlon, που οι αποστάσεις της κολύμβησης και του τρεξίματος είναι πολύ μικρές και προσιτές σε όλους.

Αναλυτικά, στις 7 Οκτωβρίου στη Σαλαμίνα θα διεξαχθούν τα events:

1) Sprint Triathlon (750μ κολύμβηση – 20χλμ ποδηλασίας – 5χλμ τρέξιμο)

2) Super Sprint Triathlon (300μ κολύμβηση – 10χλμ ποδηλασίας – 2,5χλμ τρέξιμο)

3) Aquathlon (750μ κολύμβηση –5χλμ τρέξιμο)

4) Small Aquathlon (300μ κολύμβηση – 2,5χλμ τρέξιμο)

Να σημειωθεί εδώ ότι Η συμμετοχή για τις κατηγορίες 12-13,14-15 και 16-19 για το Super Sprint Triathlon και το Small Aquathlon είναι ΔΩΡΕΑΝ.

Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή ηλεκτρονικά, στην ιστοσελίδα www.energyraces.gr και πιο συγκεκριμένα στο link: http://www.energyraces.gr/register/salamina/ μέχρι και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2018.

Τις λεπτομέρειες και την αναλυτική προκήρυξη του αγώνα μπορείτε να τα δείτε στο link:

http://www.energyraces.gr/?event=multisport-tr1athlon-salamina-2018

Περισσότερες τουριστικές πληροφορίες για τη Σαλαμίνα (μετακίνηση, διαμονή κτλ) θα βρείτε στην ιστοσελιδα του Δήμου Σαλαμίνας http://www.salamina.gr/Default.aspx?tabid=283&language=en-US

Ακολουθείστε την Ε.Ο.ΤΡΙ. στα social media για περισσότερη ενημέρωση:

στο facebook
https://www.facebook.com/TriathlonHellas

στο Instagram
https://www.instagram.com/triathlon_hellas/

#triathlonhellas #wearetriathlon