Εσύ θα το χάσεις;
Save the date | 09.10

Αν σου αρέσει η γυμναστική αλλά σε έχει κουράσει το ίδιο μοτίβο κάθε φορά, το adidas x Training Squad είναι εδώ να σου προσφέρει την πρόκληση που αναζητούσες μαζί με μοναδικές outdoor training εμπειρίες. Κι έχεις σημαντικούς λόγους να μείνεις πιστός στο εβδομαδιαίο ραντεβού!

Ανεξάρτητα από το επίπεδο της φυσικής σου κατάστασης, έχεις την ευκαιρία να προπονηθείς συστηματικά, να δώσεις ποικιλία στα workouts σου και να δεις αποτέλεσμα στην ενδυνάμωσή σου. Με έμφαση στο outdoor cross-training αλλά και με μια σειρά από διαφορετικά fitness workouts, οι προπονήσεις σου θα αποκτήσουν άλλο νόημα και θα σε βοηθήσουν να βελτιωθείς και να πετύχεις τους στόχους σου.  

Κάθε εβδομάδα, σε διαφορετικό location, θα απογειώνεις την ενέργειά σου και θα ανεβάζεις level στο performance σου. Ακολουθώντας το «ταξίδι» του adidas x Training Squad, από τα πιο urban spots και τα ομορφότερα πάρκα ως και τα πιο εμβληματικά sport locations, θα ανακαλύψεις την πόλη σου με «φρέσκια» ματιά.

Η πιο δυνατή ομάδα trainers θα φροντίζει για την πιο ολιστική προσέγγιση στην ενδυνάμωσή σου. Ο Head Trainer, Coach Zarou, όπως και η υπόλοιπη ομάδα (Χαρά Γιδαράκου, Σοφία Καρυώτη, fitVPaddiction/Πόλυ Χατζόγλου & Βίβιαν Δράκου, Ελεάννα Λίμα, Γιώργος Δανιήλ), θα σε καθοδηγούν και θα σε εμψυχώνουν κάθε λεπτό, δημιουργώντας το ιδανικό κλίμα αυτοπεποίθησης που χρειάζεσαι.

Το adidas x Training Squad σε «βάζει» στο πιο hot trend στον κόσμο του fitness, σου προσφέρει το πιο άμεσο tone-up στην ψυχολογία σου και σε εντάσσει σε ένα community που μοιράζεται το ίδιο πάθος για wellness & healthy lifestyle με σένα.  

Στο πρώτο workout του adidas x Training Squad, περισσότεροι από 160 fitnesslovers απόλαυσαν ένα εκρηκτικό CROSS-TRAINING CHALLENGE και «τα έδωσαν όλα» με πάθος, δυναμισμό, ένταση και στυλ. Εσύ θα χάσεις το επόμενο;

Ραντεβού λοιπόν κάθε Τρίτη! Αύριο, Τρίτη 09.10 σε περιμένουμε στο Fokianos Sports Park για ένα cross-training workout που θα εστιάσει στην ενδυνάμωση του βασικού κορμού και θα σε γεμίσει ενέργεια και αυτοπεποίθηση.

Με τη συμμετοχή σου στην προπόνηση μπορείς να απολαύσεις 20% έκπτωση στη συλλογή adidas Training στο www.adidas.gr. Περισσότερες λεπτομέρειες την ημέρα του workout.

Ο συνδυασμός του high quality training με τον ανεβαστικό παλμό του workout  και το «δέσιμο» της ομάδας, θα σε κάνουν να ανυπομονείς για το επόμενο ραντεβού του adidas x Training Squad.

Κάθε εβδομάδα, μια νέα πρόκληση, σ’ ένα διαφορετικό σημείο της πόλης. Κάνε τώρα δωρεάν την εγγραφή σου και δήλωσε συμμετοχή στα workouts του adidas x TRAINING SQUAD στο www.adidas.gr/adidasrunners ή στο Runtastic app κάνοντας join στο Group των adidas Runners Athens.

Για περισσότερα νέα, μείνετε συντονισμένοι στο Facebook Group των adidas Runners Athens, στη σελίδα adidas (GR) στο Facebook και στο @adidasgr στο Instagram.

#adidasRunnersAthens

#TrainingSquad