Για 2η συνεχόμενη χρονιά στην Ελλάδα διοργανώνονται τα Fitness Awards

FITNESS AWARDS 22 διοργανώνονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την BOUSSIAS, με στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις σημαντικές προόδους στο χώρο του fitness.

Yποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν όλες οι εταιρείες που διαθέτουν επαγγελματικούς χώρους, υπηρεσίες και προϊόντα στον ευρύτερο χώρο της άσκησης και της εκγύμνασης. Επίσης, υποψηφιότητες μπορούν να καταθέσουν οι εταιρείες που διοργανώνουν fitness events, fitness groups personal trainers και influencers με πτυχίο ΤΕΦΑ ή άλλης ισότιμης σχολής.  

Η φιλοσοφία της BOUSSIAS υποστηρίζει ότι η επικοινωνία οφείλει μετά από μία δύσκολη χρονιά να παραμείνει δυνατή και πολύπλευρη, έτσι ώστε ο κλάδος του Fitness να συνεχίσει με τις καλύτερες προοπτικές την επόμενη μέρα.

Και αυτός είναι και ένας από τους λόγους όπου η BOUSSIAS έφερε κοντά 34 σημαντικές προσωπικότητες από τον χώρο του fitness, για να δημιουργήσει την κριτική επιτροπή των FITNESS AWARDS 2022. Με πρόεδρο στην Κριτικής Επιτροπή την Ευστρατία Τσίτσκαρη, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια στο Αθλητικό Μάρκετινγκ, ΤΕΦΑΑ, ΔΠΘ, την κριτική επιτροπή συνθέτουν σημαντικές προσωπικότητες, όπως Διακεκριμένοι Ακαδημαϊκοί, Εκπρόσωποι Συλλόγων και Φορέων, Managers, Αθλητές, Πρωταθλητές, Επαγγελματίες Άσκησης και Υγείας οι οποίοι στόχο έχουν να αξιολογήσουν και θα αναδείξουν τις σημαντικές προόδους και την καινοτομία στο χώρο του fitness.

Η κ. Τσίτσκαρη επισημαίνει: «Τα Fitness Awards έρχονται για δεύτερη, δύσκολη λόγω της παγκόσμιας συγκυρίας, χρονιά να επιβραβεύσουν τις προσπάθειες των επιχειρήσεων και των επαγγελματιών που δραστηριοποιούνται στην άσκηση και υγεία. Ειδικά τη χρονιά που προηγήθηκε, οι οργανισμοί health & fitness δοκιμάστηκαν σκληρά. Η επιμονή στην ποιότητα, η εκπαίδευση, η ανάπτυξη ενεργειών μάρκετινγκ, η πρωτοτυπία, η αξιοποίηση της τεχνολογίας, ακόμη και.. το ρίσκο αλλαγής, θα προβληθούν, θα αξιολογηθούν και θα βραβευθούν. Η βράβευση δεν αφορά αποκλειστικά έναν οργανισμό ή έναν επαγγελματία. Μπορεί να λειτουργήσει ως έμπνευση, ως κίνητρο επιχειρείν, ως ενεργοποίηση σε όρους οργάνωσης και μάρκετινγκ. Η πανδημία ανέδειξε τη σημαντική συμβολή των οργανισμών και επαγγελματιών του κλάδου στην προώθηση των αξιών που μπορούν και πρέπει να καθιερώσουν την κουλτούρα του health & fitness στη συνείδηση όλων. Θα πρέπει να αποτελέσουν τους θεματοφύλακες της διατήρησης και βελτίωσής της υγείας του πληθυσμού. Και η επιβράβευση των προσπαθειών τους, μέσω των Fitness Awards, θα δώσει το απαραίτητο κίνητρο για ενίσχυση αυτής της προσπάθειας αλλά και μία ώθηση σε άλλους οργανισμούς και επαγγελματίες για την υιοθέτηση και ανάπτυξη καλών πρακτικών προς όφελος όλων: των ιδίων, των συμμετεχόντων, της κοινωνίας».

Ο θεσμός των βραβείων, καθώς και η τελετή απονομής θα έχουν έντονη προβολή και δημοσιογραφική κάλυψη από τους Χορηγούς Επικοινωνίας, περιοδικά, online καμπάνιες, όλα μέσα της BOUSSIAS, καθώς και στο εξατομικευμένο website.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν όλες τις σχετικές πληροφορίες στο επίσημο site https://www.fitnessawards.gr/ και να υποβάλουν τις υποψηφιότητες τους έως τις 21 Δεκεμβρίου 2021.