Το Forerunner 35, είναι το ολοκαίνουριο ρολόι με GPS από τη Garmin με τεχνολογία Elevate™ για παλμούς από τον καρπό1 που επιτρέπει στους δρομείς να παρακολουθούν την καρδιακή τους συχνότητα όλη μέρα χωρίς να χρειάζονται πρόσθετα αισθητήρια. Αυτό το εύχρηστο ρολόι καταγράφει πολύτιμα δεδομένα όπως απόσταση, ρυθμό και ατομικά ρεκόρ και χάρη στο ενσωματωμένο GPS οι δρομείς μπορούν να βλέπουν πόσο μακριά, πόσο γρήγορα και πού έτρεξαν χωρίς να κουβαλάνε μαζί και το τηλέφωνό τους. Μεταξύ των προπονήσεων, το κομψό Forerunner 35 καταγράφει τις καθημερινές σας δραστηριότητες1 όπως βήματα, θερμίδες και λεπτά έντασης, για να παρακολουθείτε την πρόοδό και τις δραστηριότητές σας ακόμα και όταν δεν προπονήστε. Επιπλέον, το Forerunner 35 λειτουργεί και ως smartwatch αφού λαμβάνει ειδοποιήσεις από smartphone2 και σας επιτρέπει να χειρίζεστε τη μουσική2 σας από τον καρπό σας.

Forerunner 35 Family

Forerunner 35 Family

Η εξελιγμένη εμφάνιση του Forerunner 35 περιλαμβάνει νέα οθόνη υψηλής ευκρίνειας και μοναδικής αντίθεσης που είναι εξίσου ευδιάκριτη όταν προπονήστε σε εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο. Στα προφίλ δραστηριοτήτων του Forerunner 35 περιλαμβάνονται τρέξιμο σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο, ποδηλασία και αερόβια προπόνηση για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τους στόχους φυσικής κατάστασης που έχετε ορίσει με κάθε μέσο. Οι δρομείς θα εκτιμήσετε τις λειτουργίες για την προπόνηση όπως τρέξιμο/περπάτημα, διαλειμματική και Virtual Pacer που σας βοηθάει να κρατάτε ένα σταθερό ρυθμό.  Είναι μοντέρνο και ελαφρύ, για να το φοράτε όλη μέρα, και μεταμορφώνεται από αθλητικό ρολόι σε activity tracker και smartwatch. Η αυτονομία της μπαταρίας του φτάνει τις 9 μέρες σε λειτουργία ρολογιού/ καταγραφής ημερήσιων δραστηριοτήτων και μέχρι τις 13 ώρες σε προπόνηση.

Έχει ειδοποιήσεις με δόνηση για οδηγίες στο τρέξιμο, επισημάνσεις στην καταγραφή ημερήσιων δραστηριοτήτων και ειδοποιήσεις ρυθμού για να σας δίνει κίνητρο και να παρακολουθείτε εύκολα την πρόοδό σας. Οι ειδοποιήσεις με δόνηση ισχύουν επίσης για εισερχόμενες κλήσεις, μηνύματα, emails και υπενθυμίσεις για να είστε πάντα ενημερωμένοι χωρίς να χρειάζεται να ψάχνετε το τηλέφωνό σας. Στις λειτουργίες διασύνδεσης περιλαμβάνεται η διαχείριση μουσικής, η αυτόματη μεταφορά δεδομένων και οι αναβαθμίσεις λογισμικού.

Κατά τη διάρκεια της ημέρας, το Forerunner 35 συγχρονίζεται αυτόματα με το Garmin Connect™ Mobile για να μεταφέρει τα δεδομένα σας στο δωρεάν λογαριασμό σας στο Garmin connect. Οι δρομείς μπορούν ακόμα να χρησιμοποιήσουν το Garmin Connect για να μοιραστούν τις προπονήσεις τους με φίλους σε πραγματικό χρόνο με τη λειτουργία LiveTrack2, να συμμετέχουν σε προκλήσεις, να αναλύουν την πρόοδό τους, να ορίζουν στόχους και να μοιράζονται τις δραστηριότητές τους με άλλα μέλη του Garmin Connect.

Το Forerunner 35 αναμένεται μέχρι το τέλος Σεπτεμβρίου και η προτεινόμενη τιμή λιανικής του θα είναι 199€, ενώ θα διατίθεται σε 4 χρώματα: μαύρο, έντονο κίτρινο, γαλάζιο του πάγου και άσπρο.

1 Δείτε Garmin.com/ataccuracy

2 Όταν συνδέεται με συμβατό smartphone. Δείτε Garmin.com/ble