Τα κορίτσια έχουν τη δύναμη, αρκεί να την «ξεκλειδώσουν». Οι adidas Runners Athens, αυτήν την Παρασκευή 7 Ιουλίου, γιορτάζουν το GIRL POWER μέσα από δύο θεματικά sessions αποκλειστικά για κορίτσια, το GIRLS POWER YOGA και το GIRLS POWER RUN. Με stylish διάθεση, τα κορίτσια του μεγαλύτερου running community, θα ζήσουν μοναδικές στιγμές και θα αποδείξουν ότι η δύναμη που κρύβουν μέσα τους αναδεικνύει ακόμη περισσότερο την girly πλευρά τους.

Το GIRLS POWER YOGA, στις 6μμ, δεν έχει να κάνει μόνο με δυνατές πόζες, αλλά και με το girly attitude σου. Οι fitVPaddiction, Βίβιαν Δράκου και Πόλυ Χατζόγλου, θα σε περιμένουν για ένα μοναδικό power yoga session, που θα «χτίσει» την πιο δυνατή πλευρά σου. Δεν σταματάμε όμως εδώ. Στο GIRLS POWER RUN, στις 7.30μμ, ενώνουμε τις δυνάμεις μας σ’ ένα easy run, αποκλειστικά για κορίτσια, στα πιο hot spots στο κέντρο της Αθήνας. Φόρεσε το πιο stylish running σετάκι σου, απόλαυσε τα πιο girly beauty treats στο adidas Runbase κι ετοιμάσου για POWER ON.

Πρωταγωνιστής της ημέρας θα είναι η καινούρια έκδοση του UltraBOOST X, που είναι σχεδιασμένο αποκλειστικά  για γυναίκες. Το νέο running παπούτσι, που άλλαξε τα δεδομένα στο τρέξιμο, προσφέρει στην γυναίκα δρομέα κορυφαία running εμπειρία και παράλληλα ασύγκριτο στυλ. Στο adidas Runbase θα έχεις την ευκαιρία να μάθεις ακόμα περισσότερα αλλά και να το δοκιμάσεις, για να νιώσεις κι εσύ την μοναδική εφαρμογή στο πόδι σου.

Το σταθερό σημείο συνάντησης για όλα τα sessions αλλά και τα girly happenings της Παρασκευής είναι το adidas Runbase, ένας πρωτοποριακός χώρος με μοναδικό design και αισθητική, στο κέντρο της Αθήνας (Πετμεζά και Φαλήρου 16, Αθήνα), που προσεγγίζει ολιστικά το τρέξιμο και είναι φτιαγμένο ειδικά για runners. Δες εδώ την τοποθεσία στον χάρτη.

Κάνε την εγγραφή σου στο www.adidas.gr/adidasrunners και δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις μοναδικές girly εμπειρίες της Παρασκευής. Ακόμη κι αν δεν ολοκληρώσεις την online εγγραφή σου, μπορείς να έρθεις απευθείας στο adidas Runbase κι εκεί θα λυθεί οποιαδήποτε απορία σου!

Κάνε join στο Facebook group των adidas Runners Athens για να μαθαίνεις όλα τα νέα!

#WhyIRunAthens

#adidasRunnersAthens