Η adidas by Stella McCartney παρουσιάζει το ξεχωριστό Parley UltraBOOST X, συνδυάζοντας το κορυφαίο design με την απόλυτη λειτουργικότητα και τη βιωσιμότητα

Καινοτομία φιλική προς το περιβάλλον, υψηλές επιδόσεις, και luxury αισθητική συναντιούνται στο Parley UltraBOOST X

To Parley UltraBOOST X αποτελεί συνέχεια της συνεργασίας της adidas με το Parley for the Oceans

H adidas by Stella McCartney παρουσιάζει το Parley UltraBOOST X, ένα παπούτσι ειδικά σχεδιασμένο για να ενισχύει το τρέξιμο, συμβάλλοντας παράλληλα στη βιωσιμότητα του πλανήτη. Ακολουθώντας τη δέσμευση του brand για καινοτομία που βασίζεται στη βιώσιμη ανάπτυξη, το Parley UltraBOOST X αποτελεί μέρος της συνεργασίας της adidas με το Parley for the Oceans, η οποία βασίζεται στη μετατροπή των θαλάσσιων πλαστικών απορριμμάτων σε νήμα για την πλέξη των παπουτσιών. Εμπνευσμένο από την ανεξάντλητη ενέργεια των ωκεανών, το design του παπουτσιού συνδυάζει την προσέγγιση της Stella McCartney σχετικά με τη μόδα και τη βιωσιμότητα, με τις καινοτόμες τεχνολογίες της adidas.

O Cyrill Gutsch, ιδρυτής του Parley for The Oceans δήλωσε: «Η Stella McCartney είναι μια πρωτοπόρος, μια επαναστάτρια στην πραγματικότητα. Το όραμα της να δημιουργεί μόδα χωρίς να χρησιμοποιεί δέρμα ή γούνα ήταν μια ριζοσπαστική προσέγγιση που ακολούθησε ήδη από το ξεκίνημα της και αυτό αποδεικνύεται τώρα. Ήταν πάντα πρότυπο για εμένα. Η συνεργασία μαζί της είναι ιδιαίτερη τιμή. H adidas από την αρχή ήταν σαν οικογένεια για το Parley for the Oceans, εφαρμόζοντας τη στρατηγική Parley AIR Strategy με τον πιο φιλόδοξο και αποτελεσματικό τρόπο.»

«Πιστεύω ακράδαντα στη δημιουργία ρούχων με βάση συγκριμένες αξίες που κρατάνε στο χρόνο, και αυτή τη φιλοσοφία μεταδίδω σε κάθε κομμάτι που σχεδιάζω. Για εμένα, η προστασία και ο σεβασμός του περιβάλλοντος είναι πολύ σημαντικά σε ό,τι κάνω. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη από τη συνεργασία της adidas με το Parley for the Oceans, που στοχεύει στη δημιουργία υλικών που χρησιμοποιούνται στα ρούχα και στα παπούτσια», αναφέρει η Stella McCartney.

Πρωτοποριακό και με τεχνολογία φιλική προς το περιβάλλον, το Parley UltraBOOST X ενσωματώνει στο Primeknit επάνω μέρος του το νήμα Parley Ocean Plastic™. Κατασκευασμένο για να αντικατοπτρίζει τη φυσική μορφή του γυναικείου ποδιού, το παπούτσι εφαρμόζει τέλεια στο πόδι σαν κάλτσα και προσφέρει μέγιστη σταθερότητα. Σχεδιασμένο με ένα καινοτόμο σύστημα δεσίματος κορδονιών που υποστηρίζει γρήγορες και έντονες κινήσεις, η απαλή και stylish λευκή παλέτα είναι αντιπροσωπευτική ως προς τα μοντέρνα σχεδιαστικά στοιχεία για τα οποία είναι γνωστή η Stella Mc Cartney.

Το adidas by Stella McCartney Parley UltraBOOST X είναι διαθέσιμο στο www.adidas.com/stella και στο www.stellamccartney.com  από τις 17 Μαρτίου.